Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek ezek közül az igaz, részben igaz állítások? Te hogyan egészítenéd még ki őket?
Szóval…régóta gondolkozok már mindenféle dolgon, már ami a párkapcsolatokat illeti. Az alábbi állítások újságokból, internetről, különböző emberektől hallottam de nem tudom eldönteni, hogy miket kell betartani ezek közül, hogy tényleg sikeres legyen egy kapcsolat, mert még nincs túl nagy tapasztalatom ebben.
1. Egy kapcsolatba tudatosan kell belemenni, vagy inkább sodródjunk az árral, és érezzük jól magunkat, ne figyeljünk bizonyos szabályokra (pl. a pasi hívjon előbb)?
2. Egy nő legyen egy kicsit nemtörődöm, és ne mutassa a ragaszkodását, ezzel a pasit megzavarja, és a fiú nagyon bele fog szeretni.
3. Udvaroltassuk a srácot, kéressük kicsit magunkat.
4. Folyamatosan újuljunk meg a kapcsolat ideje alatt, meg úgy amúgy is (ha ez igaz, kb. mennyi időközönként)?
5. Újuljunk meg, de annyira azért ne, hogy emellé tíz kilót hízzunk is (tehát próbáljunk meg hasonló testalkatúak maradni, mint az elején voltunk)
6. A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol.
7. Ha idáig pl. naponta többször is kerestük a párunkat (telefon, sms), de ezt abbahagyjuk, a barátunk lesz az, aki keresni kezd.
8. A nő mindig legyen egy kicsit titokzatos, soha ne adjuk ki teljesen magunkat (Na és ezt hogy kell elérni? Akkor nem is kell teljesen őszintének lenni egy párkapcsolat ideje alatt?:O)
9. Adjunk szabadságot a párunknak (Oké, de mennyit? Engedjük pl. el egy hétre a haverokkal nélkülünk nyaralni, és nem fog megcsalni?)
10. Ha valaki megcsal, a csókjából megérezzük, a szeméből látjuk és jelek is vannak rá.
11. Kényeztessük párunkat gyertyafényes vacsorával. Máshol meg: ne kényeztessük el párunkat, hanem ő kényeztessen minket.
12. Legyünk önállóak, saját programjainkat ne adjuk fel a másikért.
13. Ha a szexben egyre több mindent kipróbálunk (pózok, idegen hely stb.) akkor már nem igazán szerelmesek vagyunk, inkább csak még jó vele az ágyban.
14. a 20 éves kor előtt kialakult kapcsolatok soha nem tartósak, végképp nem lesz belőle házasság.
15. Ha egy férfi szeret, mindent megtesz, mindent felad érted.
16. Egy kis flört még belefér (mennyi az az egy kis?)
17. Ha már nem smárolunk, szexelünk annyit, vége a szerelemnek, kihűlt az egész.
18. Mi az a negatív viselkedés a fiú részéről ami még belefér?
buliban inkább haverokkal van
kéthavonta lemond egy-két talit
(általában) átlátszó indokkal
külön akar menni bulizni
több lány haverja is van
Szerintem amúgy mára a fiúk nem igazán szoktak udvarolni, mert hiába is vannak olyan lányok akik kéretnék magukat, a fiúk egyszer, max kétszer próbálkoznak, és ha nem kapják meg amit akarnak, úgy vannak vele, hogy másnál egyből megkaphatják. Legalábbis én nagyon sok ilyennel találkoztam.
Ez egy rakás sz*r ahogy van.
Ez mindenkinél máshogy működik, ezek meg minden ilyen idióta linkelgetős hülye szövegek.
Ja és a kis flört nem fér bele. Beszélgetés a barátaival az igen, de az nem flört.
1 valahol a kettő között
2 ez hülyeség a két fél egyformán mutassa ki az érzéseit
3 háát csak egy kicsit nem kell hosszúra nyújtani mert akkor lőttek neki
4-5 nemezen múlik sztem
6 evvel nem értek egyet
7 titokzatos lehet de azért az olyan dolgokat melyek fontosak,osszuk meg a másikkal
8 ez is hülyeség nyugodtan lehet egymást keresni csak legfeljebb ne egész nap csüngjünk rajta
9 nálam ez abban nyilvánul meg h nem kérdezem mindig hogy hova megy és mit csinál ne csinálj ugy mint egy nyomozó
10 jelek vannak de az mindenkinél más
11 mind a két fél tegyen olyan dolgokat melyekkel a másikat kényezteti
12 mondjuk hogy igaz
13 ez is hülyeség
14 ez is az
15 sztem igaz
16 nem fér bele
17 ez is hülyeség
18 kéthavonta lemond egy-két talit több lány haverja is van
1: Igaz. Bár azért azzal tisztában kell légy, hogy nem biztos, hogy örökké fog tartani.
2: Részben igaz. A túl sok ragaszkodás émelyítő.
3: Nem mindenkinek jön be.
4: Néha nem árt, ha a srácnak elkerekedik a szeme. egyébként akkor, amikor laposodni látszik a dolog.
5: Ja.
6: És megint ja.
7: Ez így van. A megszokás nagy úr. :D
8: Ki lehet mindent adni, de ha valami újat tudsz meg, azt tartsd kicsit titokban. Vagy játssz rá, hogy felkeltsd az érdeklődését.
9: Egy normális kapcsolat a bizalmon alapul. Ha nem foglalkozol vele, hogy megcsal-e vagy sem, akkor nem fog, ha nem hajlamos rá. Ha nem bízol benne, akkor megcsömörlik tőled és mást keres. Játssz vele, éreztesd, hogy fontos, de ne bizalmatlankodj.
10: Fogalmam sincs.
11: Adok-kapok. Azt tedd a másikkal, amit szeretnéd, hogy veled tegyen. De ne folyamatosan!!! Egyszer-egyszer megcsinálod, hogy élvezze, aztán úgy hagyod. Talán eszébe jut.
12: Bezony. De azért legyenek kompromisszumok. Ha önálló vagy, azt fogja érezni, hogy meg kell dolgoznia azért, hogy vele legyél.
13: Szerintem hülyeség.
14: De, lehet.
15: Ha "vak", akkor igen. Normális férfi nem adja fel önmagát érted, de azért a csillagokat lehozza. :D
16: Ami nem jár azzal, hogy beleszeretsz a másikba. De ha flört, az már probléma forrása.
17: De szerethetitek és tisztelhetitek egymást.
18: Átlátszó indok nem fér bele, akkor már nem őszinte.
1. nem kell tudatosság
2. ne mutassa ragaszkodását, hagyja meg a pasi szabadságát
3. mérjük fel a személyiségét, utána döntsünk, de ne kellessük magunkat
4. igen, semmi nem állandó, csak a változás, változtassunk gyakran
5. igen
6. így van, maximálisan egyetértek
7. ehhez nem tudok mit hozzáfűzni
8. én nem hiszek a nő legyen titokzatos elvben. szerintem jobban bejön a pasiknak az őszinteség, nyíltság, nem kell az éj királynőjét eljátszani (legalábbis szerintem)
9. igen, adjunk neki maximális szabadságot és pont hogy ETTŐL nem fog SOHA megcsalni!!
10. így van, csak a jeleket tudni kell észrevenni
11. így van, biztosítsunk a másik kedvére való programokat, utána a pasi viszonozza azokat
12. így van, mindig, minden körülmények között
13. ez nem igaz, a változatos, jó,kielégítő szexuális élet minden kapcsolatban jó ha megvan, ez soha nem megy a szerelem rovására
14. ez nem igaz, ez csak egy sztereotípia!!
15. igen, mindent megtesz, de nem kell feladnia értem semmit. kompromisszumokkal legalábbis minden megoldható.
16. beleféregy kis szemezés,a másik nem megnézése, mustrálása (pl. utcán), több nem.
17. igen, akkor a kapcsolat áttranszformálódik egy egyfajta baráti viszonnyá (ami kevésbé szenvedélyes, visszahúzódó személyiségű embereknek számára nem is akkora baj)
18. mindegyik elfogadható számomra kivéve a 2. (kéthavonta lemond egy-két talit(általában) átlátszó indokkal)
Jók és érdekesek voltak voltak a kérdések, élveztem a válaszadást! Jó hétvégét neked!
21/L
1. Egy komoly kapcsolatba nyilván tudatosan kell belemenni.
2. Nem pont az a lényeg, hogy mindkét fél szerelmes legyen egymásba?
3. Ezzel egyet értek.
4-5. Néha jól jön egy pici változatosság, de ez nem annyira fontos. Ha már velem van a párom, akkor a külsőm is tetszik neki. Nem kell rajta változtatni.
6. Ebben van némi igazság.
7. A kapcsolat elején még belefér, de nem kellenek ilyen gyerekes próbák.
8. Hú, akkor mi ezt nagyon elrontottuk :-) Mi úgy vagyunk a párommal, hogy szeretünk egymásnak mindent elmondani. Még azt is mondjuk, hogy útközben látta az egyik régi osztálytársát.
9. Együtt nem lehetünk "szabadok"? Nem mindenki igényli ezt.
10. Ez mindenkinél máshogy van.
11. Kölcsönös kényeztetés, de ne annyira, hogy szolgaként tekintsen ránk a másik.
12. Kompromisszum. De én szívesen feladom a programjaimat miatta.
13. Orbitális nagy hülyeség. A szexben jót tesz a változatosság. Jó, ha megismerjük egymás vágyait, perverzióit. Ezzel csak közelebb kerülünk a másikhoz és örömet okozunk neki.
14. Még nagyobb hülyeség. Rengeteg olyan párt ismerek, akik tizenévesen jöttek össze és 7-8 évet lehúztak egymás mellett boldogan, sőt sok házassággal is végződött. Ez az emberektől függ. Van, aki rájön, hogy még nem "élte ki magát", de van, akinek erre nincs szüksége.
15. Azért nem kell feladni mindent.
16. Nem, számomra ez nem fér bele! Ha szeret, akkor Ő sem vágyik arra, hogy mással flörtöljön.
17. Hülyeség.
18. Nekem ezek közül egyik sem férne bele.
Tanulság: Ne hidd el ezeket a hülye általánosításokat. Minden egyes kapcsolat más és más. Mindenkinek más az értékrendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!