Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba? :/
Figyelt kérdés
Már vagy 2 éve szingli vagyok. Azóta próbálkoztam pár lánynál (2nél, de mindkettőnél úgy éreztem, hogy sikerülhet a dolog), és kosarat kaptam tőlük. 18 vagyok, jó lenne már egy normális, szerető barátnőt találni. Úgy nézem, a szép lányok mind a bunkó, pénzes, nagyzoló, az eszüket játszó komák után hajlanak. Ha ez tényleg így van, egy normális, törekvő pasinak nem sok esélye van a mai világban. :S Már nem tudom mit tegyek...
szeretem a szamócás lekvárt, azt a nagymama félét, ami árulnak, lila papír van az üvegen.
2012. jan. 5. 23:08
12/21 szamóca.. válasza:
akkor sem nyalhatod ki a lekváros bödönöm:D
2012. jan. 5. 23:11
13/21 menta34 válasza:
Soha ne sajnáld, hogy beszélgethettél egy nővel :) Viszont legyen eszed ha harmadik találkán se látsz rajta semmit nyugodtan keresgélj párhuzamosan máshol is, ne várj tőle túl sokat, ellenben gyakorolhatsz vele, elsüthetsz erősebb poénokat vagy tehetsz olyan célzást amit nem mernél amíg tiszta az út:))) de persze mindent érzéssel és tisztességgel, nem bántani kell, ezt sose felejtsd:)
2012. jan. 5. 23:13
14/21 szamóca.. válasza:
menta: már amennyibe tisztességes lehet a folyamat, hogy randira viszel egy nőt, miközben suttyomban másikat is csábítasz. valamint még hangsúlyozod is, hogy sebaj, gyakorlásnak jó lesz.
2012. jan. 5. 23:15
15/21 menta34 válasza:
Szamóca hidd el értelek. De ne gondold hogy ártatlan kiskacsák közé kergetek egy oroszlánt, inkább vadmacskák közé egy kiskutyát, akinek annyit mondtam vegye fel a kesztyűt :) Persze, ha elkezd komolyodni akkor ne csajozzon mellette, de amíg csak lyukra futtatják vagy hagyják, hogy a saját hülyesége miatt lyukra fusson addig kár túlzottan komolyan venni. Beszélgetni miért ne lehetne több nővel is párhuzamosan?
2012. jan. 5. 23:21
16/21 szamóca.. válasza:
ez a baj hogy ez most még nálam is ambivalens érzéseket kelt, mert értem én persze hogy valahogy bele kell jönni, meg végülis mit veszíthet, és az még nem járás stb...
csak hát... az erkölcsi érzékem nem túl fejlett, viszont egy szabályom még nekem is van, mégpedig hogy feleslegesen és direkt nem veszélyeztetem mások érzéseit. és ez az elv kőkeményen üti ezt, hiszen, mi van ha adott esetben a lány belészeret? úgy gondolom, nemet mondani egy párkapcsolatra bármikor lehet, az nem baj. Viszont hitegetni randikkal, miközben csak egy a sok közül... az nem
kivéve persze ha a nővel ezt megbeszéled és tud róla, akkor nincs vele probléma de azért ez nem így szokott történni
2012. jan. 5. 23:27
17/21 menta34 válasza:
szamóca, olvasd vissza mit írtam... "ha a harmadik találkán se látsz rajta semmit". És most gondold át, akibe szerelmes leszel az még tök közömbös lehet a harmadik randin?:)
2012. jan. 5. 23:32
18/21 szamóca.. válasza:
egyrészt: igen, vannak ilyen selejtesek mint én:DDD
másrészt: ha mégsem, akkor ha a harmadik randin se látsz rajta semmit ideje elbúcsúzni.
2012. jan. 5. 23:34
19/21 menta34 válasza:
szamóca szólva lefordítva lényeg, hogy a pasi legyen a hibás, értelek :)))
2012. jan. 5. 23:36
20/21 szamóca.. válasza:
nem, ha fordítva esik meg a nő sem jobb. csak így volt felépítve a példád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!