Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok!? Szerintetek helyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!? Szerintetek helyes döntés ez a részemről?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe nagyon szerelmes vagyok, talán ő is érez valamit, de mivel most vizsgaidőszak van, megfogadtam, hogy a nőket erre a kis időre kizarom, pedig megbolondulok érte, de ha akarok tőle valamit, akkor el kell végeznem jól a főiskolát, hiszen ettől függ a jövőm. Na meg öt is hagyni akarom, had koncentraljon a vizsgákra, nem akarom osszezavarni. Ezt a valamivel több mint 1honapot kibirom.

Ha meg összejön valakivel így jártam, nem fog örökké járni mással ha össze is jön valakivel.

Szerintetek jól teszem, vagy nem így kellett volna? Ti mit tennetek a helyemben?

2012. jan. 5. 19:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Lehet, de ha össze is jön vkivel nem fog örökké járni vele, mert ha meg nem is, majd rájön h én vagyok neki az igazi ;)

Kb mint Tibi Alexa szerelem a szeress mostbol ;)

2012. jan. 5. 19:11
 12/20 anonim ***** válasza:
A helyedben nem büszkélkednék a Szeress Mosttal :D
2012. jan. 5. 19:12
 13/20 anonim ***** válasza:

okés,helyes :)

deazért foglald le és akk birsz rendesen tanulni,ha kimasztitad magad

2012. jan. 5. 19:13
 14/20 A kérdező kommentje:
Mert?:D néztem kb 11-12 éves koromban, szerintem az nem most volt :D
2012. jan. 5. 19:13
 15/20 anonim ***** válasza:
sztem beszéld meg vele h szereted, és járhatnátok d csak vizsgák után, így tudni fogja mit érzel, és mégis tudtok tanulni mindketten.
2012. jan. 5. 19:31
 16/20 anonim ***** válasza:
mi az hogy elszereted mástól? :D Ki vagy te? valami nagy casanova?
2012. jan. 6. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát elég nagy az önbizalmad :D Tudja jól, hogy hogy érzel iránta és még nem lépett se ő se te. Mit csinálsz, ha neki nem tetszel? :D Azért fogd vissza az egód nem feltétlen fog a lábai előtt heverni...
2012. jan. 6. 14:55
 18/20 A kérdező kommentje:

Érzem h érez vmit és nem elutasító...

Am meg visszahúzódó szval o nem fog lepni...

Ez meg nem önbizalom kérdése...

2012. jan. 6. 15:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát ez a... Ha lesz barátja majd elszereted tőle dolog elég durván hangzott :D Ha tényleg tetszenél neki egy hónap alatt nem jönne össze csak úgy mással...
2012. jan. 6. 15:30
 20/20 A kérdező kommentje:

Én nem mondtam hogy annyira tetszem neki, csak azt, hogy nem vagyok neki közömbös, lehet aztán mégsincs így, de az is lehet, hogy még jobban bejövök neki.

Azt én kalkuláltam bele, hogy össze is jöhet valakivel, szerinted ki van zárva? Ugyan azt mondják hogy csak átlagos csaj, de én valahogy gyönyörűnek látom, szóval ha van a pasiknak szeme, akkor Ő egy kis tünemény. :)

Az elszeretem dolog meg nem csak így egyről a kettőre értem... Idővel, idővel...

2012. jan. 6. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!