Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Tanácstalan vagyok.
2 éve ismerem a srácot, azóta vagyunk úgymond "együtt". Csak sajnos ez nem teljesen így van. Egy hónapban kb. 2szer találkozunk, bulizunk együtt. Csókolózunk, ölelkezünk, táncolunk, az egész estét együtt töltjük. Aztán másnap úgy csinálunk mintha semmi sem történt volna. Kb. egy hónappal ezelőtt rákérdeztem, hogy akkor végülis mi van vagy mi lesz, az volt a válasza, hogy nem akar átverni, de most ő nem tud hűséges lenni vgy lehet, hogy igen, saját maga sem tudja mit szeretne, össze van zavarodva. Tudom hogy vonzódik hozzám, folyamatos ír, keres, de mégsem tudom mi ez az egész. Nagyon nagyon szeretem, nagyon sokat jelent nekem. Mit lenne érdemes tennem, kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
L18 F22
És mitől van összezavaraodva? Ha szerelmes valaki, akkor az elég egyértelmű.
Ha úgy érzed, hogy szereted és az idegeid bírják cérnával, és neked is megfelel a jelenlegi állapot, akkor hagyd, hogy letisztuljanak a fejében a dolgok. Talán még nem elég érett a srác ahhoz, hogy tudhassa, hogy mit szeretne. A hűségesség pedig nem "tudás" kérdése, hanem szívbeli elkötelezettség.
A vonzalom és a szerelem nem ugyanaz. Ugyanúgy vonzódhat 100 másik nőhöz egyszerre. És nagyon rendes tőle, nem akar átverni téged. Kedvel és ennyi. Ha nem tudod vele úgy fenntartani a kapcsolatot hogy csak barátok legyetek, vagy szeretők, ahogy most, mert te annyira szerelmes vagy, akkor meg kéne szakítani vele a kapcsolatot teljesen. Csak szenvedni fogsz.
Figyelj, már két éve ismer, ez elég idő ahhoz, hogy beleszeressünk a másikba. Nála ez nem történt meg. Nem a te hibád.
Ha meg azt gondolod hogy biztosan szeret, hiszen keres téged meg jól megvagytok amikor együtt vagytok, akkor kicsit becsapod magad. Igen, szeret veled lenni, de ez részéről inkább barátság. Nincs barátnője, vagy olyan nő akibe szerelmes, ezért simán elvan veled is. De lehet hogy megismer valakit, akibe beleesik, aztán lelécel, mert a másikkal akar foglalkozni, vagy vissza-visszatér hozzád, ha éppen haragban vannak... Erre azt hiszem nincs szükséged.
Ismerkedj más fiúkkal, lesz olyan aki tudni fogja hogy kellesz neki. :)
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!