Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves lány és 19 éves fiú szerintetek? (f)
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 18:53
1/12 anonim válasza:
hááááááát... ha a szülők nem agresszívak akkor talán határaeset de azért nem ajánlom
3/12 anonim válasza:
Nálunk ez van, már egy éve együtt. :)
4/12 anonim válasza:
Nálam volt hasonló szitu.Sokáig elvoltunk,mert voltak közös pontjaink,de szétváltunk,mert a hasonlóságok mellett,szembetűnő különbségek is voltak.Tehát a személyiségtől is függ meg attól h ki mennyire érett.Vagy a fiatalabb érettebb,vagy az idősebb éretlenebb.De általában az ilyen kapcsolatok egy idő után tönkremennek,hisz amíg az egyik fél még bőven a tinikorát éli,addig a másik már ízlelgeti a felnőtt világot.De lehet,hogy csak nekem vannak rossz tapasztalataim.
5/12 anonim válasza:
Hát szerintem ezzel még nincs semmi baj... Csak jobb esetben a két korosztálynak már mások az igényei. És egy erkölcsös 15 évest valószínűleg nem vágnak gerincre 3 hónap alatt, ilyenkor a legtöbb fiú szélnek ered sajnos.
6/12 anonim válasza:
19:12. akkor én sajnos "rossz eset" vagyok, rám egy hónapot kellett várnia a szerelmemnek.
7/12 Jennifer16 válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi gond...te érzed ne érdekeljen máás véleményee...én is ebben vagyok és nekem a szüleim nem nagon örültek nekiii de mostmáár apukám is elfogadta így 3 hónap után!! :DD
8/12 alien19 válasza:
Mi is ilyen felállásban voltunk a barátnőmmel.Most szakított velem kb. 2 hete 5 év 4 hónap után, de addig működött és soha nem fogom elfelejteni őt mert ő volt az első komoly kapcsolatom.Ráadásul lesz köztünk egy kapocs örökre mert az anyukája és a faterom házasok 2 éve :D
De alapvetően működhet és sok sikert kívánok nektek. :)
24/F
9/12 A kérdező kommentje:
5 évig??akkor 10 éves volt a csaj amikor összejöttetek?:o
és tulajdonképp féltestvérek vagytok ?
2012. jan. 5. 20:37
10/12 alien19 válasza:
14 volt ő én 19. 5 és fél év volt köztünk.Igen testvérek lennénk de nem vérszerint és soha nem is leszünk azok.Amúgy ki vagyok kicsit a szakítás óta de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!