Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon más zenéket szeret egy lány, olyat amiket én egyáltalán nem, attól még működhet egy kapcsolat?
Persze hogy működhet, még teljesen különböző filmes vagy irodalmi ízlés esetén is.
Egyedül politikai különbözés esetén nem működhet. (Pl. jobbikos fiú, mszp-s lány)
Ha kedveled a lányt, akkor nem számít a zenei ízlése.
Amúgy meg keress korodbelit és közelebbit, főleg, ha nyáron találkoztok.
Köszi a választ második :) Amúgy én se gondoltam olyanra hogy emiatt nem, csak kíváncsiságból megkérdeztem :) Igazából a politika sztem még kisebb akadály lehet szerintem :D Ha szeret és nekem is tetszik és szerelmes vagyok valakibe akkor szerintem ezek már mind kis dolgoknak számítanak :)
Az elsőnek meg... biztos perverz vagy xd vagy nemtom. Igazából én eléggé gyerekes vagyok és kb 17nek nézek ki. Az előző barátnőm 15 volt és szakított velem pár hét után azzal hogy gyerekes vagyok.. és nem magyarázta meg.. Nem számít a kor szerintem
15 év alattival testi kapcsolatot létesíteni büntetendő, liliomtiprásnak hívják. Vagy legózni akarsz ezzel a kislánnyal?
A felnőttkor meg nem attól függ, hogy hány évesnek nézel ki, hanem attól, hogy mikor születtél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!