Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nagyon más zenéket szeret egy lány, olyat amiket én egyáltalán nem, attól még működhet egy kapcsolat?
Az én párom a "tuctuc" zenéket szereti, amitől nekem kb megfájdul a fejem. Én inkább az olyan zenéket szeretem, aminek van szövege, esetleg egy kis mondanivalója is.
A mi kapcsolatunk ugyan még friss, de elfogadtuk, hogy a zenei stílusunk nem egyezik. Ha együtt vagyunk és zenét hallgatunk, akkor megtaláljuk az arany közepet. Ő is szereti a lightosabb rockot, én is. Kiegyeztünk ezzel, vagy rádió, ott meg nem lehet válogatni. :)
Azzal nincs semmi probléma, hogyha más a zenei ízlésetek. Én szinte csak black metalt hallgatok, az eddigi barátnőim pedig ki nem állhatták ezt a stílust... Legfeljebb nem mentünk együtt koncertekre...
Az viszont komolyabb probléma, hogy 20 éves korodra ilyen kérdések még egyáltalán felmerülnek benned. Ez mindent elmond rólad, és arról miért nem lehet sikerélményed a korodbelieknél. Először inkább agyilag is fel kéne nőnöd és utána a kapcsolatokon gondolkoznod, nem pedig egy naiv 14 évest hülyítened...
Kérdező, te nagyon értetlen vagy :-)) Elmondtam világosan, a korhatár 15 év. Nem 14. A korkülönbség meg valóban nem számítana, ha te 24 lennél, ő meg 18. Jelen pillanatban viszont egy gyerek és egy felnőtt kapcsolatáról beszélünk.
Vagy csak kamukérdést írtál ki, hogy provokáld a népet? Nagyon ez derül ki a válaszaidból, ennyire értetlen nem lehet egy húsz éves ember :-))
Kösz még le is kamuzol.. 1: nem ez volt a kérdés, 2: nem akarok szexelni, se szexuális életet élni, se semmi ilyesmi 3: 14 a korhatár 4: mi lenne ha nem térnénk el a kérdéstől?
A többieknek köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!