Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha a párotok azt mondaná "Nem vagy a legszebb, de nekem tetszel"?

Figyelt kérdés
Velem már ilyen előfordult és még ha nem is vagyok a legszebb lány, akkor is...Azért szarul esett.
2009. máj. 23. 11:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
"Tudod mi lányok ilyen érzékeny lények vagyunk, nem szeretjük ha megbántanak minket" --> na meg ez a fene nagy általánosítás, igen, ti vagytok a női nem csúcsa, ezért minden lány olyan érzékeny mint ti :D
2009. máj. 24. 11:27
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátnőm a legjobb nő a világon, de ha poénból is ilyet mondanék neki kiherélne :D
2009. máj. 24. 13:19
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Hallod gyerek, takarodj verd ki magadnak, mert senkit nem érdekelsz itt, okés?

Ez a jelenleg nincs barátnőm sztori meg a legrosszabb kamu, amit egy szingli pasi tud mondani. Szerintem életedben nem volt még nőd, és erre élvezel, hogy itt "oltogathatsz" másokat. Bár igaz.. kinek is kéne egy ilyen neveletlen bunkó pöts, mint szerény személyed :D

No, ásd el magad (;

2009. máj. 24. 14:20
 24/26 A kérdező kommentje:

Legalább van egy bohóc, akinn lehet nevetni. Vegyük így.

Te vagy az egyetlen, aki nem értette meg a kérdésem és nem kell minden mondatot külön elemezned és boncolkadni, mert mindenki a saját véleményét írta le.

A többi kedves válaszolónak köszönöm.

2009. máj. 24. 14:47
 25/26 anonim ***** válasza:

14:20-as szerintem meg a te baromságaid nem érdekelnek senkit, és akkor mi van? :D Oké, akkor nincs barátnőm, és tudod annyira leszarlak, hogy el is mondom, hogy több mint féléve nincs. (ja de igaz, biztos kamuzok, és most is rád verem a farkam.) Gondolom, te vagy azon "szépségek" egyike akik miatt, érdemes lenne megváltoznom! :D. Oké én elásom magam, de akkor, te meg nyugodtan felkötheted magad. Na menj szépen kend ki magad, és menj el a plázába, mert tudod estére, jön a pasid barátja akivel meg kell dugatnod magad. Ez már csak jobban megy, mint a beszólogatás.

A kérdezőnek: Miért kedves, én nem saját véleményt mondtam? Biztos az UFÓk írták. De hát, neked nem tetszett, ez van (bár valahogy ezt éreztem mikor elkezdtem megírni, hogy nem fog tetszeni).

2009. máj. 24. 17:31
 26/26 A kérdező kommentje:

17:31-nek,

Kedves válaszoló!:) Igen, te véleményed, de nem kell ezen ennyit vitatkozni, egy kommentbe is beleírhattad volna és nem kellene itt veszekedni. Nem azért tettem fel a kérdést.

2009. máj. 24. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!