Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha a párotok azt mondaná "Nem vagy a legszebb, de nekem tetszel"?

Figyelt kérdés
Velem már ilyen előfordult és még ha nem is vagyok a legszebb lány, akkor is...Azért szarul esett.
2009. máj. 23. 11:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki ilyet mond, az bunkó, még akkor is, ha ez az igazság.

Nekem is montak már hasonló, sőt rosszabbat is, soha nem fogom elfelejteni...

2009. máj. 23. 11:46
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, szakítanék, de nem azért, mert ezt mondta, hanem mert ilyen bunkó.

Tisztában vagyok vele, hogy vannak nálam sokkal szebb nők, de ennek ellenére nem esne jól, ha ezt felemlegetné.

Előző: Ha szabad kérdeznem, neked mit mondtak?

2009. máj. 23. 11:51
 3/26 anonim ***** válasza:
47%
Engem nem zavarna. Mi őszinték vagyunk egymással a barátommal. Nekem nem esne szarul, hiszen csak az igazat mondaná. Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a legszebb. De nem is akarok a legszebb lenni. Elég, ha neki tetszem. De ő tudja, hogy ilyet mondhat (már mondott is), mert nincs sértődés belőle. De ha olyan karakter lennék, akit zavarna egy ilyen kijelentés, akkor nem mondaná. Szerintem ez nem volt bunkóság a barátod részéről. De ha ennyire szarul esett, akkor mond meg neki. Ha ő ennyire őszinte, te is lehetsz az.
2009. máj. 23. 11:56
 4/26 A kérdező kommentje:
Már nem a barátom, azóta kidobtam. Nem csak ez miatt, voltak bunkó húzásai. És ezt nem egyszer a fejemhez vágta.
2009. máj. 23. 12:00
 5/26 anonim ***** válasza:
95%
Ez kb. olyan mintha mi a pasiknak azt mondanánk hogy nem neked van a leghosszabb farkad de azért szeretlek.
2009. máj. 23. 12:23
 6/26 anonim ***** válasza:
20%

Ezt bírom, a lányok állandóan az őszinte pasik után sírnak, aztán ha megkapják az őszinteséget akkor besértődnek. Persze beájulnak a boldogságtól amikor a pasi azt mondja nekik, hogy milyen csodálatos volt a kilátás Rómában az akropolisz tetejéről, prímán lehetett látni az Eiffel tornyot!

Inkább legyen hazudós?

2009. máj. 23. 12:47
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik előzővel értek egyet, ez olyan mintha egy nő azt mondja a barátjának, hogy igen drágám, tény hogy nekem kicsit kicsi a farkad, de azért szeretlek... azt hiszem nem kell komment.

ez is tény, de nem mindegy hogy adja elő a másik, mert jó nagyot lehet rúgni a másikba azzal, hogy nem figyelünk hogy mondunk valamit.

Lehet és kell is őszintének lenni, de nem mindegy hogyan.

És azt hiszem a kérdezőnek nem önmagában a mondat esett rosszul, hanem ahogy mondta meg amilyen szövegkörnyezetben és szituban.

nekem is volt ilyen, az első bárátom, akivel először feküdtem le. 2 hét után közölte hogy én nem vagyok nőies. Úgyhogy felálltam, megmondtam neki hogy ő meg neveletlen, és otthagytam. Persze még ő sértődött meg :) Ezt azóta sem hallottam, csak az ellenkezőjét.

2009. máj. 23. 12:54
 8/26 A kérdező kommentje:

12:47-nek

az őszinteség tényleg nagyon fontos, nem szereti senki a hazug férfiakat, de az igazságot is tudni kell szépen tálalni!

2009. máj. 23. 12:56
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
11.55-nek: Én voltam az első válaszoló, nekem egy veszekedés alkalmávan azt vágta a fejemhez a párom, hogy én voltam élete legrosszabb nője, és hozzá képest én egy senki vagyok, de látott bennem fantáziát, meg emberként tisztel, azért volt velem.... Erre mit mondhatnék...?? Azt hiszem, jobb ha semmit.
2009. máj. 23. 13:00
 10/26 anonim ***** válasza:
55%

Erről egy vers jut eszembe, ami az egyik kedvencem:

William Shakespeare: 130. szonett

Hölgyem szeme a nappal föl nem ér;

Ajkánál pirosabb minden korall:

Keblei barnák, bár a hó fehér;

Haja fekete drót, ha drót a haj.

Láttam már rózsát, pirosat, fehéret,

De az õ arcán rózsák nincsenek,

Illatánál, mit én csodásnak érzek,

Néhány parfümben több az élvezet.

Imádom hallgatni hangját, noha

Tudom, hogy vannak bódítóbb zenék,

Istennõt járni nem láttam soha

Hölgyem, mikor sétál, a földre lép.

Mégis hiszem, szerelmem többet ér,

Mint akit hamis hasonlat dicsér.

Eredeti angolban sokkal jobb, ha értitek, keressetek rá...

Szerintem ez hasonló, és semmi baj nincs ezzel.

2009. máj. 23. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!