Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok, ha a párotok azt mondaná "Nem vagy a legszebb, de nekem tetszel"?

Figyelt kérdés
Velem már ilyen előfordult és még ha nem is vagyok a legszebb lány, akkor is...Azért szarul esett.
2009. máj. 23. 11:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem meg, az utolsó válaszolót kivéve, mindannyian hülye beképzelt pi.csák vagytok (a kérdezővel együtt). Igen a barátod igazat mondd, egyrészt, másrészt meg ha jól tudom nektek párkapcsolatban nem annak kéne fontosnak lennie, hogy jól nézzetek ki, hanem annak, hogy a pasidnak tetsszél, nemde?
2009. máj. 23. 19:07
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
aztán meg csodálkoznak a csajok, hogy nem találnak normális pasit, nem hiába már-már minden csávó inkább az üresfejű kur.vákat szereti, mert senkinek sincs kedve ilyen hülye csajokhoz mint ti, akik ilyenen kiakadnak....
2009. máj. 23. 19:09
 13/26 anonim ***** válasza:
25%
kívánom nektek a legrosszabbat, az ember már csak felbas,sza rajtatok az agyát komolyan mondom....
2009. máj. 23. 19:10
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedves előző válaszoló, szerintem te is olyan lehetsz, mint a kérdező barátja:) Nem arról van szó, h mit mondott, hanem ahogy...Gondolom neked nincs barátnőd, és ezért nincsenek is ilyen gondjaid, ezért vagy ilyen érzéketlen.
2009. máj. 23. 20:23
 15/26 anonim ***** válasza:
0%
"Nem arról van szó, h mit mondott, hanem ahogy...", figyelj nem tudom, hogy vagy vele, de ha magát a kérdést elolvasom, nekem ez nem jön le...., az, hogy közben befűtötték már emiatt, és ö szépen kitalálta, hogy ááá, neki a tálalással van gondja, az már más kérdés. (egyébként nem tudom, hogy lehetne ezt szebben találni? Talán úgy, hogy te vagy a legjobb csaj a világon, istennő). Igen, most nincs barátnőm, és igen, unom már az olyan lányokat, akik rondák, de ők elvárnának minden a barátjuktól, fordítva ezt már nem akarják teljesíteni. Valószínű, hogy a kérdező nem egy szépség, hát ez van, tudomásul kellene venni, nem pedig, nulla önértékeléssel, már lassan a miss hungary-n indulni...., és örülök, hogy olyan vagyok a kérdező barátja, mert így megkímélem magam az olyan csajoktól, mint te is kedves utolsó.
2009. máj. 23. 22:25
 16/26 A kérdező kommentje:

Na most már elég!!Nem, nem vagyok ronda. Nem, nem is vagyok világszépe. Nem, nem is akarnák az lenni.

Nem tudom mire volt ez jó, hogy lehülyézd a másikat, ez csak a te inteligencia szintedet mutatja.

Persze, nem ezért dobtam az exemet, mert ezt mondta. De szarul esett, mert úgy mondta, mint aki kigúnyolna, pedig nem vagyok egy eldobni való! De neki ez normális volt, ő akkor is kiröhögött, amikor kibicsaklott a lábam és sántítottam.

Am meg nemtom mit írsz, ha nem is a kérdésemre felelsz egy normális válasszal. Ilyeneket kell ignorálni.

2009. máj. 23. 23:27
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Pff:) Tudod annyi eszem van, h rájöjjek azért esett szarul a barátnőjének, mert ahogy mondta. Lehet h neked bajod van azzal, h ha elolvasol valamit nem jön le a lényeg, de hát ez vagy te:) Tudod mi lányok ilyen érzékeny lények vagyunk, nem szeretjük ha megbántanak minket, látom nem nagyon volt szerencséd sok nővel...mondok neked egy példát hogyan lehetne tálalni szebben: Így imádlak ahogy vagy...pl...kb 2 másodpercet kellett gondolkodnom.
2009. máj. 24. 00:48
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

"Így imádlak ahogy vagy.." --> "Nem vagy a legszebb, de nekem tetszel" --> mert ez nem ugyanaz, neked tényleg a lények jön le, nem a rizsa, gratuláció....

"látom nem nagyon volt szerencséd sok nővel.." - te, már csak tudod :D (ilyenekkel mint ti, még nem is, szórakozz csak a papucs pasiddal.)

"Tudod mi lányok ilyen érzékeny lények vagyunk, nem szeretjük ha megbántanak minket" --> mint, ahogy misem, ennek ellenére, nem lennék meglepődve, ha a kedves kérdező, már amúgy is újítani szeretett volna, ez meg csak egy ürügy. Mert, ahogy látom, nagyon megviselte az egész dolog :D. Jobban foglalkoztatja az önértékelése, mint a kérdés. ("Nem, nem vagyok ronda. Nem, nem is vagyok világszépe. Nem, nem is akarnák az lenni. " --> ezt mindenképp meg kellett tudnunk....)

2009. máj. 24. 11:14
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
lényeg*
2009. máj. 24. 11:15
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Meg tipikus, ha a kérdező álláspontjával nem egyezik a véleményem, akkor már egyből "ignorálni" --> (amúgy nem lenne a szebb, pl.: a tiltani szó?) akar :D. (Ez is a nagy intelligenciátokra vall.)
2009. máj. 24. 11:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!