Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csal meg? Hagyjam el? Gyerek is van.
Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt(teljesen ingyenes):www.noititkok.com
Ebben megtalálod garantáltan a választ amit keresel.
Sok sikert!
sztem erre te magad adtad meg a helyes választ. tudod legbelül h mit kéne tenned, de vhogy mégis próbálod elsimítani a dolgot belemagyarázásokkal..
"Egyébként meg,most nézzem el,hogy csal,aztán 10-15 év múlva,mikor már elég nagy a gyerek,akkor elhagy egy formás,feszes 20 évesért?Én meg 40 évesen kezdjek új életet?"
így van. te döntésed, h 40évesen, roncsként akarsz-e elválni, vagy még most lépsz és megadod magadnak az esélyt a boldogságra. ne a gyerek miatt maradjatok együtt, ha van rá lehetőséged költözz el. itt már nincs miről beszélni sztem. 22/L
Igen,igazatok van...Ragaszkodok,mert egyébként tökéletes társ,és szeretem...Szeretném megoldani,ahelyett,hogy elmeneküljek...
Elköltöztettem,mikor lebukott.1 hét után visszaengedtem.Lehet változott,vagy csak okosabban csinálja,nem tudom.De ez rajtam nem segít.Se az önérzetem,se a nőiességemen,se azon,hogy férfiként nézzek rá újra...
' a sexel kapcsolatban én nem kívánom őt, és nem fordítva'
Itt van a probléma kérdező, talán nem kellett volna hanyagolni,
ez a baj sok nővel, önzőek, ha nincs kedve akkor nincs sex, és majd csodálkoznak hogy ha a pasi félrekacsint!
Magadba keresd a hibát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!