Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy én vagyok az?

Figyelt kérdés

Egy igen furcsa szituációba sikerült belekevernem magam. Nagyon tetszik egy nálam 1 évvel idősebb fiú a suliból, de túl félénk voltam ráírni cseten, és különben se akartam nyomulni. Ígyhát csináltam egy kamufacebookot bejelöltem, és ott viszont elég rámenősen, bolonddul, viccesen közelítettem meg. Többször írta, hogy szeret velem beszélgetni, sokat írunk.

Eközben elkezdtem vele a saját nevemen is csetelni, ahol viszont nehezen veszem rá beszélgetésre, és valahogy nagyon vontatott...

A kamufacebookon adom magam, a sajátomon meg a félénkségem, és az hogy "mit gondolhat rólam, hogy folyton írogatok" nem enged felszabadulni, és most már az sem, hogy mi van ha felismer?

Nem akartam átverni, csak kicsit jobban megismerni, gondoltam pár levélke után úgyis annyi lesz, nem számítottam rá, hogy elkezdem magamat adni, és ő pont szeret majd ezzel az énemmel beszélgetni...

Nem tudom, hogy mondhatnám meg neki, úgy, hogy ne legyen halálosan dühös...

Közben persze sokszor gyanakodott éppen rám, és elég nyugodt természetű, de félek félreértené, és azt hinné csak szórakoztam vele...

2012. jan. 4. 20:37
1 2
 11/16 Thekatamilla válasza:

Szerintem próbálj utalni, arra hogy ki lehetsz.nem hiszem hogy haragudni, fog. csak mondd el neki,hogy ez egy kamufész.de többet ne. had találgasson. ha bír téged(ami elég valószínű:) ) akkor, ezt egy titokzatos játéknak fogja venni. kezdj el élőben is beszélgetni vele,ahogy a saját fészeden.majd tényleg találkozz vele, de csak akkor ha már sejtheti,hogy ki vagy,és nagyon jóban vagytok.

hajrá :)

2012. jan. 7. 16:23
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy modhatnám meg neki, mellesleg szerintem régen tudja...
2012. jan. 10. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Még nem mondtad el?

Miből gondolod, hogy tudja?

2012. jan. 10. 23:41
 14/16 anonim válasza:
Én nem haragudnék a helyében. :) Szerintem lassan célozgass rá és utána, amikor már sejti, mond el neki. Egyébként miből gondolod, hogy tudja? Ja és kíváncsivá tettél! Majd megosztanád velünk a folytatást? :)
2012. jan. 12. 21:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdd el fokozatosan a valódi profilodban is önmagad adni - mert ha lesz belőle valami, akkor úgyis el kell jutnod oda. Jöjjön rá magától, hogy ki vagy! :)
2012. jan. 12. 21:07
 16/16 anonim válasza:
úúristen :D én ugyan ezt csináltam :DD
2012. jan. 17. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!