Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy én vagyok az?

Figyelt kérdés

Egy igen furcsa szituációba sikerült belekevernem magam. Nagyon tetszik egy nálam 1 évvel idősebb fiú a suliból, de túl félénk voltam ráírni cseten, és különben se akartam nyomulni. Ígyhát csináltam egy kamufacebookot bejelöltem, és ott viszont elég rámenősen, bolonddul, viccesen közelítettem meg. Többször írta, hogy szeret velem beszélgetni, sokat írunk.

Eközben elkezdtem vele a saját nevemen is csetelni, ahol viszont nehezen veszem rá beszélgetésre, és valahogy nagyon vontatott...

A kamufacebookon adom magam, a sajátomon meg a félénkségem, és az hogy "mit gondolhat rólam, hogy folyton írogatok" nem enged felszabadulni, és most már az sem, hogy mi van ha felismer?

Nem akartam átverni, csak kicsit jobban megismerni, gondoltam pár levélke után úgyis annyi lesz, nem számítottam rá, hogy elkezdem magamat adni, és ő pont szeret majd ezzel az énemmel beszélgetni...

Nem tudom, hogy mondhatnám meg neki, úgy, hogy ne legyen halálosan dühös...

Közben persze sokszor gyanakodott éppen rám, és elég nyugodt természetű, de félek félreértené, és azt hinné csak szórakoztam vele...

2012. jan. 4. 20:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Tiszta ,,Maszk" :D
2012. jan. 4. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:
ööööööö... hát pontos válasz nem tudok adni de én is pont ezt csináltam és én azt javaslom hogy ne mond el egyszerüen csak egyik napról a másikra na beszélj vele a kamu facen és majd akkor ha ráírsz talán jobban fog veled beszélgetni hisz nem lesz ott egy "másik" csaj akinek ezeket elmndhatja.
2012. jan. 4. 20:40
 3/16 anonim ***** válasza:
Minél előbb mondd el neki, annál jobb! Hogy ne legyen dühös azt meg ne várd!
2012. jan. 4. 20:40
 4/16 anonim ***** válasza:

Hát bocs, de szerintem meg is érdemled amibe kerültél.

Sokan kérdezik, hogy miért ítélem el a fészbúkot. hát ezért... Nem tudhatod kit rejt az adatlap valójában.

Állj elé és mondd el azt, amit itt leírtál.

2012. jan. 4. 20:41
 5/16 anonim ***** válasza:
Hívd el valahová a kamu csaj nevében randizni és jelenj meg te. És magyarázd el neki a dolgot.
2012. jan. 4. 20:45
 6/16 anonim ***** válasza:

Kamu facebookot milyen képekkel tölltötted teli??

MErt ha ott egy dögös csaj van (mondjuk dögösebb nálad) akkor az esélyeid nem túl jók, sajnálam de ez az igazság,

Beleszerethet a belsődbe, de sajnos mi "buta férfiak" csak akkor kedünk egy lánnyal ha a külsejébe is beleszeretünk. Pont úgy mint ti "buta lányok"

2012. jan. 4. 20:46
 7/16 A kérdező kommentje:

A képeken nincs is semmilyen csaj...

És igaz, hogy megérdemlem, butaság volt, de szeretném megoldani.

Nem tartom jónak azt hogy egyszer csak nem beszélek vele, azt foglya hinni, hogy a levelezőpartnere meghalt, vagy baleset érte...több fájdalmat okozni nem akarok.

2012. jan. 4. 20:48
 8/16 anonim ***** válasza:

Elég nehéz helyzet az biztos...

Esetleg a kamucsajként mondd el neki ezt, de ne mondd (még) el, hogy konkrétan TE vagy az, hanem csak hogy egy ismerőse. (ne hazudj újra, csak ne mondd el a neved) Nyilván kérdezni fogja hogy ki vagy, de mielött elmondod próbáld megbékíteni, elmagyarázni, hogy miért csináltad, hogy féltél, de igazából ez a te személyiséged. Ha nem (nagyon) dühös, akkor mondd el, hogy igazából ki is vagy.

sajnos jobb ötletem nincs...

2012. jan. 4. 23:11
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt személyesen csináld...
2012. jan. 5. 16:54
 10/16 mountain ***** válasza:
Én vele nevetnék ha nekem elmondaná. Vicces,filmbeli szitu. Nem haragudnék,de lehet, hogy csak én vagyok ilyen.
2012. jan. 7. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!