Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » ELhagyjam? Tanácstalan vagyok.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ELhagyjam? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
A párom mostanában mindig kiborít (én 22, ő 24) Vizsgaidőszak van, mind2en stresszelünk, de ő állandóan tanul, alig van ideje rám. Még szilveszteri buliba se mentünk, mert pihenni akart. Eddig minden nap találkoztunk, egy suliba járunk, csak más szak. Mostanában fut haza tanulni, s heti 2szer, ha találkozunk, igaz akkor nálam alszik, olyankor nincs itthon a szobatársam. Most úgy érzem betelt a pohár. Nála voltam ma, nem rég értem csak "haza", 500 m a lánykoli, mindig elszokott kísérni, azt mondta, most nem, ha nem gond, neki még egy csomó jogszabályt be kell tanulni, nem ért rá negyed órát. Bőgve mentem a koliig.:((( Ennyire nem képes? Mit ér így ez a kapcsolat? Megértem, h. tanul, de ennyi ideje nem igaz nincs...
2012. jan. 4. 19:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"Bőgve mentem a koliig.:(((" .......elképzeltelek, ahogy sz*r időben mész bőgve a járdán a hülye iskolatáskáddal a hátadon, ultra ciki :D Remélem vizsgák után kib*sz téged a gec*be, megérdemelnéd :D
2012. jan. 4. 20:08
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális véleményeket. NEkem ez akkor is rosszul esik... nem tehetek róla.
2012. jan. 4. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Természetesen nem azzal van a gond, hogy ez neked rosszul esik. Nekem is rosszul esett, hogy a párom nem akart csak velem lenni szilveszterkor - ahogy én vele - de eszembe nem jut, hogy szakítsak vele. Egy kapcsolat nem arról szól, hogy mindig az van, amit te akarsz, te vagy a legfontosabb, és minden, ami amúgy fontos az életben, eltörpül melletted. Így van az első pár hónapban, de egy egész életen át nem lehet magas lángon égni. Ha már ilyeneken kiakadsz, akkor mi lesz, ha majd túlóráznia kell, meg ha találkoztok is majd a nap végén, olyan hulla fáradtak lesztek, hogy beszélni sem tudtok?

Meg kell értened, hogy (ahogy már írtam) nem te vagy az egyetlen dolog az életében.

2012. jan. 4. 20:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha sürget az idő, az az 500 m nem olyan kevés ám... Másrészt meg bocsánatot kért. Mi itt a hiszti?
2012. jan. 4. 22:32
 15/15 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

"Eddig minden nap találkoztunk..." Ezek szerint mégsem szarik rád, csupán másra van igénye a vizsgaidőszakban, mint neked. Van csaj, akinek ilyenkor is kell azért nem kevés törődés, van, aki nem vágyik másra, csak hogy esténként megdugják. Ha szakítasz, qrva nagyot hibázol szerintem.

Mi megbeszéltük a párommal, kinek mire van szüksége ilyenkor, tegyetek ti is így. Kár a stressz miatt átgondolatlanul cselekedni.

2012. jan. 4. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!