Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés
A párommal másfél éve vagyunk együtt. Mostanába borzasztóan eltávolodtunk egymástóo, mert mindig tanul, és emiatt nem találkozunk, csak hetente kb. egyszer. Októberig szinte minden nap találkoztunk, ha nem akkor is alig bírtuk egymás nélkül. Nekem ezt nagyon nehéz megszokni, ugyanis itt lakik tőlem nem messze mégse láthatom. Ez a kapcsolatunk kárára megy. Eltávolodtunk egymástól. Próbálom megérteni de nem megy..
2012. jan. 4. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Mit tanul a barátod ?
2012. jan. 4. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:

B*sszus mért nem mész át hozzá?5perce nincs rád?NANEMÁR.Ilyen nincs.

Amúgy meg tanuljon csak szorgalmasan,este pedig aludjatok együtt.

2012. jan. 4. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy tudsz-e segíteni a tanulásban. Mert a külső megerősítés mindenkinek segít.
2012. jan. 4. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!