Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi időt bírnátok ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi időt bírnátok ki a párotok nélkül?

Figyelt kérdés

Elég messze lakunk egymástól a barátommal és neki most pont vizsgaidőszak van, így nem tud jönni, mivel jövőre fog államvizsgázni és csipkednie kell magát. Netük sincs otthon, szóval minden este szoktunk beszélni úgy fél órát telefonon és ennyi.

Igazából azt viselem nagyon nehezen, hogy meg kell játszanom előtte, hogy olyan baromi jól megvagyok egyedül, közben meg sírok minden nap, mert kimondhatatlanul hiányzik. Ne értsétek félre, Ő meghallgatna, csak ha tudja, hogy én mennyire szenvedek, akkor nem tud a tanulásra figyelni és az Ő kedvét is lehúzom.....

Ha itt van, akkor mindent együtt csinálunk, így furcsa egyedül tévézni, enni, fürödni, sétálni, az alvásról már nem is beszélve.

És nekem nemsokára itt a nyári szünet és még akkor is egyedül leszek..... :(

Nagyon elvagyok keseredve!

2009. máj. 22. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed amit teszel. És hidd el, csak megerősít benneteket ez. Tudom, hogy fáj egyedül lenni, de ha kibírod, utánna mindennél jobb lesz!
2009. máj. 22. 21:06
 2/4 anonim válasza:
100%
Meg gondolom a diplomamunkáját is írja. Talán neked is valami "hasznos" dologgal kéne elfoglalnod magad.
2009. máj. 22. 21:25
 3/4 A kérdező kommentje:
17 vagyok, arra gondoltam, hogy a júniust pihenéssel töltöm, hiszen egész évben szorgalmasan tanultam. Utána tényleg készülnék az érettségire, de azt sem olyan eszeveszett tempóban.....
2009. máj. 22. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tom nekem is jo kérdés ez mert a barim 1 honap és elhuz amcsiba én meg itt maradok mo-n nem tom még mi lesz valoszinű szakitunk...:'(
2010. márc. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!