Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok fiúkkal megismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok fiúkkal megismerkedni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok és még nem volt egy igazi kapcsolatom se és kezdek kétségbe esni. A barátnőimnek már több komoly kapcsolata is volt és mikor ez szóbakerül mindig szánakozva néznek rám! :( Valahogy nem megy nekem az ismerkedés. Vagy legalábbis nem az olyan fiúkkal akiknek nem csak a sex a fontos! Tud valaki tanácsot adni?
2009. máj. 22. 19:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudsz önmagad lenni és nem izgulsz azon, hogy "jujj még mindig nincs, bezzeg másoknak" akkor nem kell sokáig várnod. Amúgy sem vagy elkésve semmivel, ebben a korosztályban nagyon nagy % küszködik ugyanezzel a problémával, mellesleg pedig sosem baj, ha egy normális srácra vársz :)
2009. máj. 22. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

írjál nekem :)

22/F

2009. máj. 22. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
járj olyan társaságba - sportolni, valami hobbi -, ahol vannak srácok is érdeklődési körödnek megfelelően. Légy nyitott, mosolyogj sokat, adj pozitív visszajelzéseket akinek tetszel.
2009. máj. 22. 19:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a vonzás törvénye című könyvet!
2009. máj. 22. 19:38
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Te az én esetem vagy.Ismerkedünk?Csak írj egy privit. 21F
2009. máj. 22. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a gátlásaid miatt van, hogy nem tudod magadat elengedni. Mivel fiú vagyok, és nem tudom megfejteni a női lélek titkát, nem tudok többet segíteni. De a lányoknak nem feltétlen kell elsiettetni az ismerkedés dolgot, csak nyitottnak kell lenni a másik fél iránt, ha összeilletek, akkor meg minden simán fog menni...
2009. máj. 22. 20:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és próbálok, nyitott lenni!:)
2009. máj. 27. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!