Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki hogy megcsaltam?
Szilveszterkor elmentünk egy buliba a haverjaimmal (a barátnőm is ott volt) és láttam egy csajt aki tetszett és ő is nézett de inkább nem figyeltem rá. Utána láttam hogy az egyik haverommal beszélget. Tegnap megjelent a garázsba (autószerelő vagyok) rájöttem hogy nem a kocsija miatt jött. Nem tudom máshogy elmondani..szóval egyedül voltam ott és megdugtam. Nem akartam megcsalni de már több mint 1 éve nem voltam nővel a barátnőm miatt, tudom hogy már mind1. Ha nem mondom el akkor nem tudja meg sehonnan de szerintem mégis jobb lenne elmondani. Számítok rá hogy akkor kidob. Elmondjam neki? És ha igen akkor hogy?
21/F
Basszus, szóval 17 éves volt, mikor összejöttetek kb.
Hát..
Vagy nem jönnék össze ilyen fiatallal, akármilyen kicsi is közöttetek a korkülönbség, vagy nem is tudom. Azért 1 évnek már ebben a korban is elegendőnek kellene lenni a bizalom kialakulásához.
Nem tartalak szemétnek, 21 évesen nem csodálom, hogy eddig bírtad, csak nem értem mi köt a barátnődhöz.
öccsém,mekkora egy álszent ribi a csajod,de ő fog megsértődni,h félredugtál
1évig nem szexel veled 17 évesen,aztán meg néz,h a pasija félremegy,legalább csapta volna ki neked
én nem bántalak,akármilyen f*sz vagyok most,de megértelek,h szükséged volt nőre
nem bírom felfogni az ilyen hozzáállást,1 évig vársz,de a csajnak az se elég......
Őszintén szólva én megértek mindenkit. A lányt is, aki még nem szexelt és várni akar. A kérdezőt is, aki teljesen természetes módon 21 évesen szexre vágyik.
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy a kérdező már előtte is vágyott a szexre, ez neki nem volt jó. Le kellett volna zárni a kapcsolatot a lánnyal és utána kufircolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!