Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem egy másik pasiba, most mit tegyek?
3 éve járok a barátommal, jól megvoltunk, nagyon szerettem, és most is nagyon szeretem őt. A baj az, hogy úgy érzem, hogy szerelmes lettem egy évfolyamtarsamba. Fogalmam sincs, hogy a srác, hogy néz rám, vagy hogy tetszem neki egyáltalan. De ha tetszenék is neki, vagy többet akarna tölem, mint baratság azt úgy sem mutatná, mivel tudja, hogy van pasim 3 éve. Úgy érzem, hogy teljesen reménytelen...
Felejtsem el a pasit? Túlságosan szeretem a barátomat, ahhoz, hogy szakitsak vele egy olyan pasiért, akiről még azt sem tudom, hogy mit érez irántam. Mit tegyek?
20L
"A szivemnek nem parancsolhatok."
Ebből kiderült, hogy nincs is eszed:D Bár ennélkül is látszikXD Mivel egyedül csak az eszed tud parancsolni a szívednek. Hiába cáfolod ez így igaz. Próbáld csak ki;)
Igen tetszel, nagyon is, azt hittem ezt már néhány hónap alatt leesett neked...
Úgy érzem, én is szerelmes vagyok beléd...
A viccet félretéve én ugyanígy érzek egy évfolyamtárs lány iránt, csak a barátja az akadály... :/
Úgyhogy szerintem a te évfolyamtársad se nagyon fog bepróbálkozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!