Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek 17 évvel idősebb pasiba vagyok szerelmes?
ha fiatal korú vagy akkor sürgősen felejtsd el
ha már 20on éves akkor is kicsit nagy ez a korkülönbség de ha tényleg szereted akkor ne foglalkozz másokkal
én nekem is tetszett 13 évesen egy 23 éves hapsi.
csak ott az volt a vicc,hogy én is tetszettem neki..mert jóval többnek néztem ki akkorian.kb 17nek..
nem lett belőle semmi :P
volt olyan ismerősöm, ahol ugyanennyi volt a korkülönbség, a csaj 18 volt és kb 1 évig együtt voltak, nem zavarta őket a köztük lévő korkülönbség.. (a szülőkről ez már nem mondható el :D ) Szóval szerintem, ha ő is szeret, megpróbálhatjátok együtt, de arra számíts, hogy ha fiatal vagy, ő már házasság gyerekek körül gondolkozik, szóval ha te nem, akkor ez hamar ki fog ütközni..
én most egy nálam 10 évvel idősebb sráccal kínlódok, de nálunk ez is soknak tűnik.. L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!