Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz? Babát várok a férjemtől, közben más pasiba vagyok szerelmes.
nem gáz,nyugi.más nők se szoktak ilyesmin izgulni.
a szerelem a világ egyik legönzőbb dolga,a férjednek most ezzel szembesülnie kell.
Első vagyok... ha a férjed örül ennek a babának, szerintem még megmenthetitek a házasságot! Tudod egyszer fenn, egyszer lenn! Az ilyen régi, beteljesületlen szerelmeknek nem lesz nagy jövője! Mi van ha jön egy másik ilyen? Azzal is kapcsolatot folytatsz? Az ilyenek csak azért csábitanak, mert mindig beteljesületlen volt... de amint megkapod és elmúlik a rózsaszin felhő már nem lesz érdekes!
Ezek akadályok, amik nagyon csábitanak, de ha eldöntöd hogy hű maradsz a párodhoz, magától csitulnak benned az ilyen vágyak az adott férfi után! Aztán majd jön egy másik és azt is legyőzöd!
A hűség nem csak érzés, hanem elsősorban döntés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!