Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőmnek sikerülhet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek sikerülhet az az életstílus, amit választ magának? Esetleg utólag megbánhatja majd?

Figyelt kérdés

19 évesen megismerkedett egy 27 éves sráccal, akinek 10 éves korában meghaltak a szülei, és egyedül kellett fenntartania magát.

Ez sikerült is neki, mert (igaz 2 megyével arrébb) van egy takaros kis háza, és habár nincs munkakönyvel bejelentett munkahelye a mai napig fenntartja magát elég jól. Sajnos csak szakiskolára futott neki, míg a lány főiskolára jár.

Immár 3 éve együtt vannak, és minden a legnagyobb rendben van közöttük.

Az egyedüli gond az összeköltözés (a lány szülei közelében szeretnének lakást venni, és családot alapítani, mivel a szülők, ha pénzzel nem is, de másképp tudnák segíteni. És így fordítva), de mindketten nagy erőfeszítéseket tesznek, hogy ez sikerüljön.

Mindennek lehet jó vége?

22/L

2012. jan. 3. 20:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"A család szerit a fiú egy csóró, és az is marad egész életében. És a lány mellette egész életében nélkülözni fog."

Rómeo és Julia története.A család köcsög.

2012. febr. 20. 13:58
 12/15 anonim válasza:

Hasonló helyzetben vagyok én is a párommal.

22 éves vagyok, főiskolára járok. Barátom 19 éves, még szakmunkása sincs, mert fiatal korában hülye volt, és otthagyta az iskolát. Bejelentett munkája sosem volt, de mikor megismerkedtünk, elég rendesen megélt abból, amit csinált (burkoló munkák). Most nincs munkája december óta, (mert a főnöke karácsony előtt beintett neki és nem fizette ki - hátránya a nem bejelentett munkának) és azóta sem talál semmit.

Szüleim mindig is ellenezték az ilyen kapcsolataimat, bevallom 6 év alatt egyetlen egy barátom volt, aki társadalmilag, anyagilag, és mindenféle szempontból az én szintemen volt - anyámék szerint. Anyám arra fogja ezt, hogy ő is főiskolát végzett tanárnő, apám egy mezei villanyszerelő volt. 13 évnyi házasság után elváltak. Az ok (anyám szerint) az volt, hogy már nem volt közös témájuk, közös érdeklődési körük, közös céljaik, közös társaságaik. A valódi ok: anyám talált egy gazdag, értelmiségi fószert, aki azóta is kinyalja a seggét.

Próbálják belém nevelni most ezt az elméletüket, de nem sok sikerrel. Szerintem egyáltalán nem attól függ egy kapcsolat, hogy ki milyen körből jött, mennyi pénzt keres, mit dolgozik, stb. Ezek mind csak a felszín, egy párkapcsolat pedig a mélyebben lévő dolgokon múlik.

2012. márc. 7. 09:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. Mi itt a kérdés? Ill. miért kell ilyet kiírni, ha meg is válaszoltad. Vagy csak nem tudsz a sorok közt olvasni? Esetleg megerősítés kell???
2012. márc. 7. 10:07
 14/15 anonim ***** válasza:
A srác szakiskola=csóró. Nézd. Tudod mennyit keres egy keresett szakmunkás? Mondjuk egy kőműves? Elhívják rózsadombra napi tízezerért. Soknak hangzik, de nem vicc. Vagy egy ezermester? Villanyszerelő? Sorolhatnám. Csak ezzel az a baj, hogy jónak kell lenni, és az kell, hogy ajánljanak.
2012. márc. 7. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:
mi lett?
2022. márc. 9. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!