Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzónáról vélemény?
Szerintem olyanok találták ki, akik nagyon hamar akarnak párkapcsolatba ugrani, valós érzelmek nélkül. Szerintem a barátság nem hátrány, hanem előny. Szerintem ki sem tud alakulni rendesen a szeretet úgy, ha az illetőt nem ismerjük elég jól, nem bízunk benne, nem áll közel a szívünkhöz.
Úgy gondolom ezzel inkább akkor jönnek a lányok, ha nem tetszik nekik az illető de nem akarják ezzel megbántani.
"mi van?"
Az van, hogy a "friend zone" fogalma amerikai internetes oldalakról származik, ahol a 90-es években voltak mindenféle levelezőlisták és txt fileok "hogyan csajozzunk" témában geekeknek és nerdeknek, jó mérnöki-informatikusi megközelítésben és stílusban. Aztán valaki ezeket felfedezte Magyarországon is 3-4 éve és elkezdte béna tükörfordítással lefordítgatni. Azóta "létezik" a magyar nyelvben a barátzóna kifejezés.
"A jelenség létezik, tehát címkézni kell."
Volt eddig is neve. Balfаszság, lelki szemetesvödör, fiúbarátnő stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!