Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzónáról vélemény?

Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 19:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
one does not simply get out of friendzone
2012. jan. 3. 20:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem olyanok találták ki, akik nagyon hamar akarnak párkapcsolatba ugrani, valós érzelmek nélkül. Szerintem a barátság nem hátrány, hanem előny. Szerintem ki sem tud alakulni rendesen a szeretet úgy, ha az illetőt nem ismerjük elég jól, nem bízunk benne, nem áll közel a szívünkhöz.

Úgy gondolom ezzel inkább akkor jönnek a lányok, ha nem tetszik nekik az illető de nem akarják ezzel megbántani.

2012. jan. 3. 21:23
 13/18 anonim ***** válasza:

"mi van?"

Az van, hogy a "friend zone" fogalma amerikai internetes oldalakról származik, ahol a 90-es években voltak mindenféle levelezőlisták és txt fileok "hogyan csajozzunk" témában geekeknek és nerdeknek, jó mérnöki-informatikusi megközelítésben és stílusban. Aztán valaki ezeket felfedezte Magyarországon is 3-4 éve és elkezdte béna tükörfordítással lefordítgatni. Azóta "létezik" a magyar nyelvben a barátzóna kifejezés.

2012. jan. 3. 22:00
 14/18 anonim ***** válasza:
36%
Szar dolog belekerülni, mondom ezt nőként és úgy, hogy nem is vagyok ronda. :/
2012. jan. 4. 04:12
 15/18 anonim ***** válasza:
01-03 22:00 -nek válasz: az, hogy valamilyen fogalmat átveszünk, az miért lenne probléma? A jelenség létezik, tehát címkézni kell... Kazinczyék is tükörfordítottak. A lájkolom, epic, fuck yeah, cool, mégcsak le sem lett fordítva, mégis mindenki használja egy generációban :)
2012. febr. 3. 13:20
 16/18 anonim ***** válasza:

"A jelenség létezik, tehát címkézni kell."

Volt eddig is neve. Balfаszság, lelki szemetesvödör, fiúbarátnő stb.

2012. febr. 3. 14:00
 17/18 anonim ***** válasza:
szar benne lenni,főleg mikor az illető mondja is hogy frinedzone-ba vagyunk,te meg közben titkon bele vagy zúgva
2012. febr. 16. 19:52
 18/18 anonim ***** válasza:
ja..férfi és nő közt csak egy bizonyos szintig van barátság, aztán sok esetben ezután az egyik fél többet érez barátságnál...de a szívnek valahogy nem lehet parancsolni
2013. jan. 12. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!