Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés

Megpróbálom rövidre fogni(bocsi ha nem sikerül): Régen megismertem egy lányt aki épp akkor szakított a barátjával, 2-2,5 év kapcsolat után. Elkezdtünk haverkodni, majd később egyre több lett belőle, de nem jutottunk el odáig, hogy együtt legyünk, mert én elköltöztem. Megszakadt a kapcsolat. Majdnem egy év elteltével azonban, újra találkoztunk és mindketten szinte ugyanazt éreztük, mint anno egy évvel ezelőtt (De közben a volt pasijával újra összejött, de szakítottak mert az megcsalta őt). Úgy éreztem, hogy ő sosem tudja magát túltenni az előző pasiján, ezért nem jöttem vele össze. Megint nem beszéltünk. Félév elteltével megkeresett, hogy hiányzom neki. Úgy éreztem, hogy most már minden okés, szóval összejöttünk, de alig 1,5 hónapot lehettünk együtt, mivel szépen lassan kiderült, hogy nekem van igazam és még mindig a volt barátját szereti. Csak az a baj, hogy ezalatt a hosszú idő alatt én teljesen belezúgtam a lányba.

Szerintetek hol csesztem el? :(

És hogyan tegyem túl magam rajta? Szinte nap mint nap beszélünk a lánnyal...

18 éves vagyok.

2012. jan. 3. 17:52
 1/2 A kérdező kommentje:
Még így is hosszú lett. Remélem érthető.
2012. jan. 3. 17:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy elég idegesítő válasz, de csak az időt tudom mondani. Keress más lányt.
2012. jan. 3. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!