Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fogom csak fel kellemetlennek?
Figyelt kérdés
van egy 18 éves barárnőm.én 20 éves vagyok.ő valamivel több mint 10pasival szexelt már.én eddig csak 3lánnyal.szerelemből.1hónapja járunk,lassan a szexnél tartunk már,szeretjük egymást,nagyon,de engem nagyon bánt , hogy ő már 10pasival is volt együtt,míg én csak 3 lánnyal.szeret és szeretem és ezért "nincs is gond belöle",de nagyon rossz bele gondolni hogy akit szeretek már több mint 10 pasi megdugta.nagyon rossz bele gondolni.szeretek vele lenni.csak ez nagyon zavar:S és félek,hogy én kevés is lennék neki,mivel nincs akkora tapasztalatom,és megmagyarázhatatlanul rosszul érzem magam,ha rá gondolok,hogy elöttem ennyi pasi járt benne :( ilyenkor mi van?hogy tudnék "meg békélni" a gondolattal? nem akarom elveszíteni ,de mégis ez bánt engem2012. jan. 3. 05:25
11/13 anonim válasza:
Ha tenyleg szeret nem hagy el, vagy ha elhagy hulye:D
12/13 anonim válasza:
Én csak olyan 18 éves lányokat ismerek, akik max. 1 pasival voltak. Úgyhogy grat a rib@nchoz! Még nem dugtad meg? Ő szerinted kibírta az 1 hónapot szex nélkül? Gondolkozzál már!
13/13 A kérdező kommentje:
Nem kell leribancozni!!! mintha ebbe az elkorcsult világba a nők 90 százaléka nem az lenne. csak tudjátok van különbség,abban hogy valaki mindenkivel összefekszik,vagy "csak"azokkal akiket szeret,akiért odavan.az hogy ennyivel volt nem tudok vele mit csinálni,ő sem büszke rá,de eddig minden pasi kihasználta. és úgy érzem és úgy látom velem teljesen más kerékvágásba került az élete és hálás is,hogy egy szebb világba "hoztam"azzal hogy vagyok neki.bánt hogy ennyi faszival volt,de ha igazán szeret(amit tettekkel bizonyított már,)remélem hogy így is marad és nem kell neki más.(és hozzáteszem nem vagyok naív,rengeteget csalódtam brutálisan,de benne látok valami olyat amit másokban nem.és nem a leribancozást akartam hallani tőletek,hanem hogy segítsetek aki volt hasonló helyzetbe a sszerelmével hogy lépett túl ezen!
2012. jan. 3. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!