Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiscica04 kérdése:
Most ne nézzetek nagyon hülyének légyszíves. Már egy ideje együtt vagyunk a párommal. Ez alatt az idő alatt nem volt semmi gond minden szép és jó volt, , egészen kb 3 héttel ez elöttig. Ott kezdődtek a dolgok. Ok nélkül üvöltözik velem. Miért?
Figyelt kérdés
Mondtam neki hogy ha nem szeret és már nem akar velem lenni akkor mondja meg és akkor váljunk el békében.. de azt mondja hogy nem akar szakítani mert szeret,.. viszont akkor miért csinálja ezeket?nagyon nem értem.. Barátaim szerint ez annak tudható be hogy rendőr. és már nem épek az idegei.. tudom hülyén hangzik.. ha valakinek van ötlete miért csinálja az légyszi írja meg.. köszönöm2012. jan. 3. 00:27
21/35 A kérdező kommentje:
Már ezen is túl vagyok.. ők sem értik ezt a viselkedést.. bár velük nem viselkedik így de nekik nem mondott semmit már kérdezték ők is de semmi..:( már színte az összes kiskaput kinyitottam de semmit nem tudtam meg sajnos
2012. jan. 3. 00:58
22/35 Macs1209 válasza:
Jó, mert ők kb szájbavágták volna, ha ordít, neked meg klasszikus értelembe asszony a neved, konyha a helyed....
Tehát te elvileg ezért nem is szólhatnál. Családjában gondok, esetleg munkával kapcsolatban (leépítés ilyenek) ?
23/35 A kérdező kommentje:
Nem nincs semmi ilyesmi.. Minden rendben van És ez teljesen hirtelen kezdődőtt.. és annyira bánt hogy nem tudom miért.. mert így nem tudok segíteni neki ha nem mond semmit
2012. jan. 3. 01:04
24/35 Macs1209 válasza:
Most nem megriasztani akarlak, de 3. személy...?
25/35 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá én is de semmi jelét nem látom hogy lenne valaki.. vagy csak nem akarom látni..:/
2012. jan. 3. 01:08
26/35 Macs1209 válasza:
Általában a tőmondatos válaszok, a hirtelen "elutasítás", hangulatváltozás jele lehet ennek. Lehet csak 1xűen bűntudata van valami miatt, és így leplezi.
27/35 A kérdező kommentje:
Tőmondatok nincsenek.. csak ez az elutasítás hogy hagyjam cigizni,vagy menjek arrébb mert nem tud aludni. meg ugye az ok nélküli üvöltözés...:/ büntudat..hm... akkor azt hiszem utána kell járjak a dolgainak hogy mitől van ez így....
2012. jan. 3. 01:12
28/35 Macs1209 válasza:
De ez csak teória, amiről most beszélgetünk, ne vegyél készpénznek semmit.
Mikor volt utoljára szabadságon ? Lehet nem ártana neki 1-2 nap úgy közös programként...
29/35 A kérdező kommentje:
Persze nem veszem készpénznek.. öhm teljesen jó a munka beosztása. és a nap nagyrészét papírmunkával tölti. persze van mikor ki kell menni helyszínelni de azt szereti.. most volt szabin 23-30- ig.
2012. jan. 3. 01:17
30/35 Macs1209 válasza:
pedig a szabadság miatt idegi kimerültséget is kilőném...
"házasélet" terén változás ?
Még jó, hogy tele vagyok dilidoki rokonokkal, kell ez nekem hajnal fél 2kor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!