Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a baj? A barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj? A barátommal 15 hónapja vagyunk együtt, de van/volt egy kis gond.

Figyelt kérdés

Idén nyáron többször is volt táborban, de egyáltalán nem hiányzott. Viszont amikor újra találkoztunk és átölelt és újra éreztem az illatát akkor úgy éreztem, hogy megint nagyon szeretem és nem akarom, hogy elmenjen.

Mi lehet a baj?

2010. aug. 19. 22:54
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
dugjatok többet
2010. aug. 19. 22:57
 2/5 A kérdező kommentje:
értelmes válaszokat szeretnék :)
2010. aug. 19. 22:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha eszel 1 finom csokit...nem tudod abba hagyni az evését.

De ha már elfogyott, akkor nem mindíg gondolsz rá.

Mi a tanulság?

Szopogasd a barátod lassabban.:P

2010. aug. 19. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
a táborban elterelték a gondolataid. ha mondjuk én is egy baráti társasággal vagy csak egy barátnőmmel megyek el valahová és nem beszélünk róla akkor nekem se ő jár a fejemben mert újabb és újabb témák jönnek.
2010. aug. 21. 18:54
 5/5 A kérdező kommentje:
ő volt táborban én itthon voltam :)
2010. aug. 21. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!