Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiscica04 kérdése:
Most ne nézzetek nagyon hülyének légyszíves. Már egy ideje együtt vagyunk a párommal. Ez alatt az idő alatt nem volt semmi gond minden szép és jó volt, , egészen kb 3 héttel ez elöttig. Ott kezdődtek a dolgok. Ok nélkül üvöltözik velem. Miért?
Figyelt kérdés
Mondtam neki hogy ha nem szeret és már nem akar velem lenni akkor mondja meg és akkor váljunk el békében.. de azt mondja hogy nem akar szakítani mert szeret,.. viszont akkor miért csinálja ezeket?nagyon nem értem.. Barátaim szerint ez annak tudható be hogy rendőr. és már nem épek az idegei.. tudom hülyén hangzik.. ha valakinek van ötlete miért csinálja az légyszi írja meg.. köszönöm2012. jan. 3. 00:27
11/35 WhiteLabel válasza:
Hát ha ez is müködik, nincs ötlet, rendőrökkel szemben meg főleg nincs, mert engem sosem szerettek:D
12/35 A kérdező kommentje:
Már próbáltam megbeszélni vele és mindig megigéri hogy nem fordul elő többet..de aztán mindig ugyan az....
2012. jan. 3. 00:39
13/35 Macs1209 válasza:
Akkor keress egy dilidokit az ismerőseid között, vagy valami szociális tanácsadót, és beszélgess el vele erről.
15/35 A kérdező kommentje:
én 21. ő 26
2012. jan. 3. 00:46
16/35 Macs1209 válasza:
pedig 26 évesen még nem kellene megbolondulni... Tudom,h stresszes meló (van pár rendőr ismi), de akkor is. Nem szokott eljárni kollegákkal hétvégén bedogni 1 sört, vagy lazítani ?
17/35 A kérdező kommentje:
Haverjaival elszokott járni rendszeresen..Hetente egyszer . ezért sem értem..
2012. jan. 3. 00:49
18/35 Macs1209 válasza:
Ismered haverjait / azok barátnőit ?
19/35 A kérdező kommentje:
Igen ismerem őket! De ritkán beszélek velük.. mert hogy ők a párom haverjai és ez így jó a jó kapcsolat meg van és ennyi.
2012. jan. 3. 00:51
20/35 Macs1209 válasza:
csak hogy rákérdezni náluk, hogy tudják-e, hogy párodnak vannak-e problémái, amit esetleg nem akar megosztani veled... (nem rákérdezni, hogy mi az, csak hogy létezik-e probléma). Merthogy ennek a viselkedésváltozásnak kiváltó oka van, és vagy azt, vagy a kapcsolatot meg kell szüntetni. Én az elsőre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!