Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy 41 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy 41 éves férfibe. A korát már túl későn tudtam meg, max 32-nek gondoltam volna. Szerintetek lehet belőle rendes kapcsolat? 20L

Figyelt kérdés

Pár hónapja ismertük meg egymást, de valahogy a kora sosem került szóba, csak úgy rákérdezni meg nem akartam, nehogy azt higgye, esetleg túl "öregnek" tartom magamhoz. Elkönyveltem magamban hogy maximum 32 lehet, de még akár az is lehet hogy olyan 29-30. Nagyon nagyon fiatalos. Aztán most ütött, mikor kiderült, hogy 41 éves :O Nagyon nem néz ki annyinak, még így sem, hogy tudom, Apu 43 éves :O

De már szeretem. De ezt a különbséget hatalmasnak látom, mikor azt hittem, hogy max 32 éves, azt is nagyon sokallottam...aztán megbékéltem vele. De így még a szexet is olyan nehéz vele elképzelnem...azelőtt sokat fantáziáltam rólunk, de most sok mindent másképp látok, de az érzéseimnek akkor sem tudok parancsolni. (Most nem a vágyakról van szó.)

Most eléggé össze vagyok zavarodva. Ő szeretne velem kapcsolatot. Szerintetek lehet "normális" kapcsolat ebből?

2012. jan. 2. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Simán.

Jó az ágyban, büszke rá, hogy fiatal a barátnője, és elvisz vacsorázni.

Egy negyvenes pasi viszont sokkal agyafúrtabb, mint te, ne hagyd magad kihasználni. Meg simán lehet egy csomó gázos ügy is körülötte, szóval kicsit hátrébb a rózsaszín köddel.

23/L

2012. jan. 2. 22:15
 12/18 anonim ***** válasza:
23%

Egy átlagos nő _szerintem_ 40 éves koráig él aktívan szexuális életet.

Amikor te 40 leszel, ő 63 !!

Egy átlagos férfi himbilimbije 45-50 éves korban kezd lankadozni.

Lehet hogy már 2 év múlva (vagy már most) nem tud kielégíteni.

Egy 40 éves férfi elég élettapasztelettel rendelkezik hogy tudja hogyan kell megszédíteni egy ilyen korú lányt. Lehet hogy más most de benned legfőképpen a friss szaftos húst látja.

Menj és keress egy hozzádillő izmos meredező hímtaggal rendelkező 20as pasit.

50% az esélye hogy válás lesz belőle, és az bizony nagyon nem jó.

Családodnak is kellemetlen.

Pl ha az én lányom egy 2x annyi idős ffival jönne haza aki még nálam is idősebb hát kitagadnám...

34N

Amúgy nem Eszternek hívnak?

2012. jan. 3. 00:45
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"Egy átlagos nő _szerintem_ 40 éves koráig él aktívan szexuális életet.

Amikor te 40 leszel, ő 63 !!

Egy átlagos férfi himbilimbije 45-50 éves korban kezd lankadozni. "

A 65-74 éves férfiak 67%-a, az ilyen korú nők 40%-a aktív szexuálisan. A 75-85 éves korcsoportban aktív a férfiak 33%-a és a nők 17%-a. (forrás: Br Med J, 2010 márc.)

"50% az esélye hogy válás lesz belőle, és az bizony nagyon nem jó."

A házasságok fele felbomlik mostanában, a korkülönbség nélkülieké is.

2012. jan. 3. 00:53
 14/18 anonim ***** válasza:
Miért, házasodni is akartok?
2012. jan. 3. 01:02
 15/18 anonim ***** válasza:
Annó én is így jártam....a mostani páromat 26 (max max max 28-nak) néztem (ekkor voltam ~20 éves, aztán kiderült h 31....néztem nagyokat......de akkor már késő volt...kedves szüleim így is ki vannak borulva, pedig nem egyidősek a párommal egyáltalán...azóta is hiszti van még belőle..már két és fél éve együtt vagyunk....persze emellett más dolgok is vannak, lelkileg nehéz mindkettőnknek...félek egyszer erre rámegyünk. :(
2012. jan. 3. 13:22
 16/18 omba ***** válasza:

Most bele vagy szerelmes, vagy a korába?

Arról nem írtál, hogy ő mit gondol Rólad? - hát azért az is egy tényező...

Példa meg mindenre van, ne számolgass semmit!

2012. jan. 4. 17:48
 17/18 anonim ***** válasza:
Ne erőlködj,legyél inkább kíváncsi! A volt barátnőm 13 évvel fiatalabb nálam,megmaradtunk baráti szinten! Az a véleményem,hogy a férfiakat csak úgy tudod kiismerni,ha nem ragadsz le egynél! Ezzel nem azt mondom,hogy fejest kell ugrani az ágyba mert érdekel,hogy vízszintben mire képes. Attól még nem lesz ő sem felnőtt! Ha meg csak viszket a pasidnak,arra kérdezz rá burkoltan! Ha bízol az őszinteségében,akkor kerek-perec tedd fel neki a kérdést! Ha a válasz mentegetőzést sejtet,akkor zavard el a fenébe és jusson eszedbe az életkorod!!! Ha az ipse kimaradt valamiből huszon-akárhány éveiben,azt keresse egy 35-40 éves nővel! Vigyázz magadra és a szüleiddel okosan beszélgess! Egyszerű kérdésekkel (NEM FAGGATÁSSAL!!!) ki lehet szedni belőlük azt,hogy mik a saját tapasztalataik amit össze is lehet hasonlítani a saját "azt szeretném,hogy..." gondolataiddal! 37/Ffi
2012. jan. 6. 07:36
 18/18 anonim ***** válasza:
Szia! 01-02 21:41-es válaszolóval értek egyet: nem éri meg. Most úgy érzed, hogy a tenyerén hordozna, és minden szép és jó lenne, de ez meg volt változni, és meg fog sebezni, kegyetlennül. Ő szerintem csak ki akar téged használni, mert imponál neki egy 21 éves lány érdeklődése. Hidd el, ha 41 évesen eddig nem nőtt be a feje lágya, nem te fogod megváltoztatni, viszont te nagyon-nagyon megbánhatod. Én ugyanebbe a hibába este, annyi, hogy ott 10 év volt a korkülönbség. Tudom, hogy az én tapasztalatom, csalódottságom is beszél most belőlem, de ennek ellenére is azt mondom: ne.
2012. jan. 8. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!