Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretek bele könnyen minden lányba? Bővebben lent
Figyelt kérdés
18éves vagyok értelemszerűen fiú és ha van egy lány akivel jó barátságba leszek egyből elkezdek érezni iránta többet.. tudom hogy csak fellángolások, de arra épp alkalmasak, hogy teljesen máshogy viselkedjek a csajjal, és egyből feltünjön neki a dolog... meg se tudom számolni hány lány barátomat taszítottam már el ezzel... ötlet a kizárására, és arra hogy mitől lehet? köszönöm mindenkinek!2012. jan. 2. 20:52
11/19 anonim válasza:
szerintem kell neked 1 komoly kapcsolat!
12/19 A kérdező kommentje:
Kene de igy hogy. Minden heten masert vagyok oda arra meg kicsiaz esely h meg is kapjam egy lany baratomat.
2012. jan. 6. 00:34
13/19 anonim válasza:
Figyelj,próbálj meg 1 lánnyal összejönni,és csak ahhoz az 1 lányhoz kötődni,őt szeretni stb.! ennyi az egész!
14/19 A kérdező kommentje:
próbáltam.. 1hónapig bírtam és ki is dobtam.. közbe mindig máson járt az eszem..
2012. jan. 7. 14:19
15/19 anonim válasza:
szerintem ez teljesen természetes! Nem találod a helyed a körünkben!! tudod mi nők sokszor szeretjük, ha tetszünk valakinek, viszont gáz, ha ezt mások is látják!!Szerintem a lelked szimplán meg akarja ismerni a nőket és ezek közül választani egyet! Jól vigyáz, hogy ne bánts meg ezzel valakit, mert ez benned is nyomot hagy!
16/19 anonim válasza:
mindet meg akarod termékenyíteni legbelül:D Vannak ilyen kanok:/
Am én is ilyen vagyok, szerelmi bánatot legalább kiheverem 1-2 nap alatt szerencsére. Csak azzal a különbséggel hogy én tudnék szeretni vkit évekig.
F18 sose volt senkim
17/19 A kérdező kommentje:
Utolso elotti nemertelek. Mivel bantanek meg vkit? Utolso ilyen az elet lehet tenyleg csak meg akarom bokni oket de ugyerzem megkattanok ertuk :/
2012. jan. 17. 00:38
18/19 anonim válasza:
hallod te gyökér gyerek vagy ...:D azta gecc ... ha itt felteszed a kérdést szerinted választ fogsz kapni te hülye ... ilyen dolgokban inkább csak magadba kéne nézni egy kicsit és néha elgondolkozni, mélyen.
19/19 A kérdező kommentje:
Arra van a gyakorikerdesek.hu h kérdést feltegyek te fogyatékkal élő kis trollfész.. na told el a bicajt
2012. jan. 21. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!