Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27éves férfi és 18 év lány működhet a dolog?
a lány tapasztalatlan,szűz
a pasinak sok barátnője volt már
Nagy az esélye, hogy nem. Miből gondolod, hogy téged nem csalna meg, nem szakítana veled rövid úton, ha sok barátnője volt már előtted?
Ez a pasi komolytalan, és ilyen fiatalon pláne nem kéne, hogy kihasználjon egy szélhámos, mert egy ilyen rossz élmény nagyon belerondíthat a későbbi kapcsolataidba.
Fáj az igazság...
Valóban nem kor függvénye, de az, hogy 28 évesen már ennyi nője volt, az nem éppen arra utal, hogy oké a fickó...
" az, hogy 28 évesen már ennyi nője volt, az nem éppen arra utal, hogy oké a fickó"
Ha meg 28 éves létére kevés barátnője lett volna, akkor sem lenne "oké a fickó".
Miért 0%-os a válaszom? Válaszoltam a kérdésre, nem tudtam, hogy csak azt írhatom, hogy "nem, ez nem fog működni", különben azonnal lepontoznak, Hasznosabb választ adtam azzal, hogy leírtam a saját példámat, mint az, aki magyarázat nélkül kijelenti, hogy nincs esély.
Majd én is pontozgatok ezentúl aszerint, hogy nekem tetszett-e más véleménye. Idióták.
Ez kb az IDEÁLIS!!
Gondoljatok bele, mire a lány ott lesz, hogy pl elvégez egy főiskolát vagy egyetemet, addigra már a férfinek lesz egy lakása és azonnal össze tudnak költözni, meg házasodni. 25 körül meg már szülhet is a lány, mert addigra már talán a férfi meg tudja ezt alapozni anyagilag.
Ha egyidősek lennének, akkor meg kb. 30 éves korukra tudnának valamit összehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!