Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SOS! SOS! MIT tegyek? SZAKÍTSA...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! SOS! MIT tegyek? SZAKÍTSAK? Megbocsássam-e azt amit tett? (Olvassátok végig nagyon sokat jelentene a véleményetek! )

Figyelt kérdés
Szóval megsértődtem a páromra mert megbeszéltünk valamit hogy ne menjen valahová és kértem hogyha mégis menne szóljon és nem szólt akkor csak később mondta el. Innen robbant ki az egész. Az elején normális hangnemben beszéltük meg a dolgot meg mondta hogy hibázott is részben de csak részben hogy nem szólt akkor hogy megy de tudta hogy nem egyeznék bele és már muszáj volt lépnie az ügyben. Aztán lefeküdtünk aludni. Külön szobában aludtunk mivel a párom vendégségben volt nálunk és az én ágyam olyan pici hogy nem férünk el rajta ő alszik tehát a vendégszobában. Én mivel nem tudtam aludni átmentem hozzá hogy mégis milyen rosszul estek a történtek stb stb. Ő kérte hogy hadd aludjon most mert nagyon kimerült majd másnap beszélünk még a témáról de most hadd aludjon. Kimentem. Majd kis idő múlva újra bementem hogy nem bírom sz@rul esik a dolog stb stb. Ő megint kérte hogy kicsim kérlek aludjunk most mert nagyon fáradt(hajnali 4 volt) Továbbra sem hagytam békén mert bántott a dolog hogy abban az ügyben nem szólt nekem. Erre amikor már elszakadt nála a cérna azt mondta nekem hogy takarodjak. Ezen nagyon felhúztam magam mert elvégre a saját lakásomban mondja ezt. Oké hogy korábban beszéltünk a dologról ami engem bántott meg mondta hogy még fogunk is és kérte egy csomószor szépen hogy szeretne aludni mert nagyon kimerült de akkor is a hogy mondhat ilyet a saját házamban hogy takarodjak a szobából. Utána persze mondta hogy nem gondolta ezt komolyan indulatból mondta mert feldühítettem nagyon. Nem akart megbántani. Megbocsássam-e ezt szerintetek?
2012. jan. 2. 03:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
66%

aztak*rva!

kedves kérdező imádlak!te így vagy jó ahogy vagy.kérlek hogy soha ne változz meg!komolyan mondom melegség tölti el a kicsi szívemet amikor hasonló (értelmes) kérdéseket olvasok:)

am kérdésedre a válasz: természetesen szakítással torold meg e gazember gaztettét!

egyébként a korodat elárulnád nekem?csak kíváncsiság...

2012. jan. 2. 09:34
 22/29 anonim ***** válasza:
Azon, hogy azt mondta, hogy takarodj a szobából, szerintem nem kellene megsértődnöd, hiszen eléggé felhúztad és indulatból mondta, ebben biztos vagyok, hogy nem gondolta komolyan. A másik dolog nem tudom mennyire komoly, hogy elment valahova ahová te nem akartad, hogy menjen, erre akkor lehetne válaszolni, ha leírnád, hogy miért nem akartad, és milyen következményei vannak annak, hogy mégis ment, és hol volt. De ezt te tudod, beszélgessetek még erről. Ha ezen tovább tudsz lépni, akkor szerintem ne szakíts vele.
2012. jan. 2. 10:07
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

oké, akkor a kérdésedre a válasz: felejtsd el, ideges volt, én még ennél sokkal cifrább dolgokat is kaptam az exemtől anno... szóval emiatt fölösleges szakítani.

viszont azzal, aki listát írt arról, miért vagy gyökér (nem neveznélek gyökérnek, de tényleg szarul intézted a dolgot), teljesen egyetértek...

figyelj, ha te nem vettem figyelembe azt, hogy ő aludni szeretne, nagyon fáradt, és majd reggel beszéljetek, akkor hogy várod el, hogy ő figyelembe vegye azt, hogy mit nem engednél meg neki? biztos nem ez volt már az első ilyen eset, olyannak tűnsz, aki nem tudja elfogadni, hogyha a pasija mást szeretne, mint ő.

most őszintén, mit akartál te hajnal 4kor tőle? mit mondhatott volna még? nem fogja elkezdeni visszacsinálni a dolgokat... tényleg várni kellett volna reggelig, hidd el, addig te is lenyugodtál volna egy kicsit. de ha meg már megbeszéltétek, és még be is ismerte hogy hibázott (az én exem sosem ismerte be, csak hogy lásd, értékes pasid van), akkor hagy legyen már az ő döntése, hogy jónak gondolja e, amit tett, vagy sem. hagy legyen élete. majd ha nagyon káros rád a döntése, akkor felhozod neki.

és szörnyen türelmes pasid van ígyis, és meg tudom érteni, hogy így kiakadt, és kizavart a szobából. teljesen jogos. én a helyében már előbb megtettem volna. vagy hozzád sem szólok, hanem mély alvást színlelek.

2012. jan. 2. 10:29
 24/29 anonim ***** válasza:

Engem az ok érdekelne igazán, hogy min voltál ennyire felháborodva, mivel ezt egyszer sem írtad le igazán és nem arra gondolok, hogy utána bementél a szobába zaklatni non-stop amikor mondta, hogy holnap, mert hulla fáradt...

Utána értelmesebb válaszokat tudnánk adni neked.

De így látatlanban is bocsáss meg neki, ezért felesleges szakítani én lehet inkább hazamentem volna, ha sokáig baszogattál volna és nem hagysz aludni...

2012. jan. 2. 15:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem túlparázod az egészet .

s jó-jó szarul esett , és??bocsánatot kért és annyi.most minek kel tulfilozófálni a dolgolat??

meg nem hagyni aludnii?? egy idő után csak elszakad a cerna.meg ő is fáradt volt . nemcsodálom!

2012. jan. 5. 07:50
 26/29 CODE3 ***** válasza:
77%

Még Te gondolkozol megbocsátáson? Könyörgöm, kiprovokáltad tőle!! Addig jártál vissza a kérései ellenére amíg megőrült már a hülyeségedtől!!

Jogos hogy nem kellett volna így beszélnie, de ő sem haragszik rád amiért ellehetlenítetted a pihenését! Én a helyében többet nem aludnék ott az biztos!

Hát szabad így viselkedni? Nem ráért volna másnap megbeszélni? Csak mert Te képtelen voltál pihenni, a másik se pihenjen? Gondolkozz már.. Te provokáltad, ő megbántott, 1:1.. Nem történt volna meg ha nem piszkálod..

Szerintem a minimum hogy szemet hunytok a dolgokra és megy minden a régi kerékvágásba..

2012. jan. 5. 08:41
 27/29 anonim ***** válasza:
77%

Te rosszabb vagy mint valami lidércnyomás!

Azért mert te nem tudsz aludni a másikat se hagyod?

Szerintem szakíts vele!

Nálad jobbat érdemel!

2012. jan. 5. 09:01
 28/29 anonim ***** válasza:
akit szeretsz annak megtudsz bocsántai ha nem tudsz neki megbocsátani akkor hagyd el mert mással leszel amjd boldog ember
2012. jún. 6. 17:56
 29/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a leírásod a megfogalmazási stílusod és a reakciód alapján, 14 évesnek gondollak...

És ez alapján úgy érzem a párodnak jobb nélküled.

Lehet, hogy a nőkben tombol ez a beszéjük meg és ki, hogy lenyugodjunk de nagyon sok esetben célravezetőbb az aludjunk rá egyet mód.

Az pedig, hogy hajnali 4kor többször felébreszted a másikat kvázi hülyeséggel, az minősíthetetlen.

Egyet értek a korábban írókkal az az ember végtelenül türelmes veled. De még a jóisten is ideges lesz ha többször felébresztik...

Az eredeti problémát pedig a legcélravezetőbb ő vele megbeszélni és aztán dönteni bármiről.

A helyett, hogy idegenektől vársz tanácsot.

Gyakorlatilag itt nincs miről beszélni. Nem tudjuk az eredeti döntés mi volt, miért nem szólt időben és milyen következményei vannak rád. Esetfüggően ez lehet teljesen felesleges vita, hiszti, vagy tényleg válóok. De konkrétumok nélkül főleg csak a többin tudunk kiborulni mi is, amit írtál.

Remélem meg tudtátok beszélni.

30N

2017. jún. 15. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!