Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dolog az ha az elhunyt szüleim ágyát használnánk a barátnömmel?
3 éve haltak meg !! 1,5 éve vagyok együt a barátnömmel !!
Eddig csak én aludtam nála , mert ott van erre lehetöség a kanappán !!
Most azt gondoltuk ki , hogy a szüleim ágyát áthozzuk az én szobám , és akkor kényelmessen tudunk aludni !! De gondolom kitaláltátok nem csak alvás lenne , hanem szex is !!Anyúm súlyos beteg volt kb:9 hónapot töltött az ágyban !! Nem gond ez ??
Szerintem nem, csak akkor, ha ez téged zavar.
Ha azonban zavar, ne tedd. Én anyu halála után 5 évig nem tudtam a szekrényét kipakolni. 5Az az övé, és még 2 év múlva is lehetett az illatát érezni benne, amit nagyon szerettem.
Ha téged nem zavarna, csak azt gondolod, hogy esetleg illetlenség, ettől ne félj!
a 3. válaszolóval értek egyet. a tárgyaknak nincs jelentőségük ilyen dolgokban, ezek sokkal mélyebb dolgok. egyszer majd úgyis kell, hogy valami legyen azzal az ággyal. ha ti nem használjátok, akkor is lesz vmi sorsa. végülis logikusan átgondolva, nem lehet minden tárgyat ereklye ként őrizni aminek valaha köze volt egy most már halott személyhez. egyszer mindenki meg hal, így elég sok használatlan tárgy halmozódna fel csak mert nem merünk velük semmit csinálni mert vmi köze volt egyszer valakihez. a halottakat szimplán tiszteletben tartjuk, az emléküket megőrizzük az élet meg kell hogy menjen tovább a maga rendjén.
persze ha te tényleg úgy érzed, hogy nem tudnád felhőtlenül jól érezni magad abban az ágyban, szíved joga nem használni. ezt senki nem írhatja elő neked/nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!