Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartanátok ki a párotok mellett ha mondjuk elveszíti a munkáját vagy mondjuk bármi történik vele? És hogyan próbálnátok neki segíteni?
Keményebbek semmiképpen nem. Segítőkésznek,megértőnek kell lenni. Ha a munkáját vesztette el,akkor szeretettel vígasztalni,amennyire lehet ösztönözni,segíteni,hogy ne roskadjon magába.
Ha beteg,akkor mellette állni.
Én most hagytam ott az okj képzésem, mert a 2. évben kiderült, mégsem megy a dolog.
Lassan 2 éve eszi valami kór mindkét kezemet az ujjaimtól a kézfejekig, kesztyű nélkül paradicsomot sem bírok pucolni, munkát így még véletlenül se találok.
A párom megértő, rengeteget túlórázik hogy meg tudjunk élni, tartja bennem a lelket.
Ha nagyon magam alatt vagyok, néha odadörrent egy kicsit, hogy szedjem már össze magam, ez általában beválik :)
Állandóan néz velem együtt munkákat, próbál olyan orvost keresni, aki még kezelni is tud....
Fordított helyzetben én is valahogy így tennék. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!