A barátságot vagy a szerelmet tartanátok előbbre?
Van egy srác, aki nagoyn régóta tetszik nekem, de régen mindig úgy alakult, hogy amikor én voltam szabad, ő volt párkapcsolatban, amikor én voltam...Szóval értitek.
Na és most (jóó 7-8 hónapja) mindeketten egyedül vagyunk és elkezdtünk levelezni egymással. Nagyon összehangolódtunk, randiztunk is és úgy tűnik lesz a dolognak folytatása (legalábbis a szavaiból ezt vettem ki, de javítsatok ki ha tévedek. ) Ilyet mondott pl: "Ehhez hozzá kell szoknod, meg legyél önálló (gondolat téren), mert azt szeretem." Csak pár apróságot kiragadtam.
Na és itt jön a "baj"(?). A legjobb barátnőm párjának a legjobb barátja az úriember. És félek, hogy ez tönkre tenné a kapcsolatunkat a barátnőmmel. Persze olyan szempontból tök jó lenne, hogy többet lehetnék vele is együtt, de félek, hogy megharagszik rám, ha tovább lépünk ezen a barátság szinten. Régen neki is tetszett a srác.
Szóval szerintetek? Vágjak bele (amit nagyon szeretnék) vagy felejtsem el a dolgot, hogy ne menjen a barátságunk rovására?
Köszönöm
Te hány éves vagy? 15-nél nem lehetsz több!
Beszélj a barátnőddel!!!!!Ha ő azt mondja, nem zavarja, akkor uccu neki, annál jobb nincs is, mikor 2 barátnő és két barát jönnek össze keresztbe(nem disznó dolgokra gondolok!!!) Naggyon jó, irígylésre méltó helyzet!!!!
Ha azt mondja, zavarja, akkor tedd fel újra a kérdést, mert akkor nehéz a helyzet!
Ha jól értettem, a barátnődnek már van másik párja. Ebben a - normális - esetben hiába tetszett neki régen a srác, a te kiszemelted, de most már fügyülnie kellene rá.
Ha nagyon tetszik a fiú, egy próbát mindenképp megér az együtt járás.
22 vagyok. :D
Ez a srác a mai napig bejön neki, egyszer már a párját is elakarta hagyni érte. (és nem friss a kapcsolatuk, már 9éve együtt vannak)
Beszélni...megpróbáltam, de erre annyi volt a válasza, hogy ő erről nem akar beszélni. Na erre varrjak gombot. :/
Vágj bele. Ha valóban olyan jó barátnő a barátnőd, akkor örülni fog, hogy te boldog vagy. Ha ebből problémát csinál, akkor lehet, hogy nem is igazi barátságról van szó?
Egy barát nem köti meg a másikat, ezt csinálhatod, azt nem...
Nem értem mi a gond. Vagy valaki biszexuális itt ebben a
baráti körben? A barátnődet, és az ő barátját hagyd ki az agyalásból. A saját szerelmed ez esetben a lényeg.
Ha a barátnőd igazából a barátnőd, akkor azt akarja, hogy boldog légy. Miért ne lehetne neked is párod, aki az ő párja barátja? Nem az ő pasiját halászod el.
Ha nem engedi, hogy összejőjjetek, baromi önző.
Az én barátnőm a legjobb barátjának mutatott be engem (pedig neki nincs is párja), akivel azóta házasok vagyunk, és a barátság is megvan.
Úgyhogy nem igazán értem a probléma lényegét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!