Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon okos férfiak, ti milyen nőre vágytok?
Úgy értem, aki tényleg átlagon felüli, majdhogynem zseninek mondható :) Van valami különleges elvárás? esetleg, ha van ilyen ismerősötök, neki milyen párja van?
Köszi! :)
Jó, hogy pontosítottál, - hát nálunk ez nem nagyon jött be a volt nejemmel. Én nem voltam kitűnő tanuló, de valami tehetséget láttak bennem sokan, az egyetemen is a után is.
Akkor voltak nehéz idők, amikor valahogyan egy kutatásban, vagy csoportban vettünk részt. Ő érezte, hogy elnyomom, pedig hát nem. Illetve csak annyira, mint az ilyen kis pcs házi-zsenik: én MINDENKIHEZ képest okos akartam lenni. (gáz, mi?)
De át ő meg már túl lehet ezen a fázison (ha volt is benne) - jó 30-as, jól gondolom?
Csak arra ügyelnék, hogy a szakma ne szorítson ki minden mást, akkor no problem
na drága egy ... volt: a pcs szór eredetileg "ö"- vel a közepén írtam. "fennakadt a moderációs szűrőn"- most vizsgálnak.
Hát miért pont az számít csúnyának ????
XD
Nem 30-as, 26 éves :D
Igen egyébként ez is egy szempont, hogy lehet ez neki a legfontosabb, aki ennyire benne van a dolgokban,... bár, nem tudom mennyi idejét köti le pontosan. Azért megadom az esélyt, hátha ez ellenére összeillenénk, végül is úgy látom, hogy eléggé komolyan gondolja :)
26 ???? Hö!
Akkor tényleg ász! :)
Viszont akkor is csak egy pasi, ez meg egy párkapcsolat...
Csak bátran !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!