Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon okos férfiak, ti milyen nőre vágytok?
Úgy értem, aki tényleg átlagon felüli, majdhogynem zseninek mondható :) Van valami különleges elvárás? esetleg, ha van ilyen ismerősötök, neki milyen párja van?
Köszi! :)
igen,lenne ilyen:ne kérdezzen butaságokat.
de viccen kívül ugyanazok az elvárásai vannak a srácoknak,ha okosak, ha buták
Nekem 146 az IQ-m hát nem zseni, de elég sok. Ezzel a sok ésszel sem tudok semmi értelmeset válaszolni, meg a sok nőmmel sem.
Nincs "elvárás", - vonzó legyen.
Szó szerint, én mindig úgy keveredek valaki ágyába hogy csak közelebb akarok kerülni, még közelebb.
E mögött viszont nem látok semmi kimondható szabály, se a testalkat, se az ész, se semmi, az iskolázottság még kevésbé.
Nyilván persze, hogy egyáltalán valami kapcsolatba kerülj vele, hát annak van előzménye, beszélgetés, valami közös érdeklődés (akár az fb-közös társalgás).
meg egy vicc van erről, mindjárt kikeresem.
Ismerek nálam sokkal magasabb IQ embereket teljesen békés kispolgári házasságban, meg fordítva is...
Egy fickó meg szeretett volna házasodni, de mivel három olyan lány is akadt, aki tetszett neki, egy módszerre volt szüksége, amivel eldönthette, hogy melyikük lesz az ideális számára. Így aztán mindhármuknak adott ezer-ezer dollárt, és figyelte, hogy mi lesz a reakciójuk. Az első lány fodrászhoz, kozmetikushoz, meg egyéb szépítkezésre specializálodott szakemberhez ment, majd azt mondta:
- Lám, mennyire szeretlek, azt akartam, hogy a lehető legszebbnek láss engem.
A második horgászfelszerelést, nagy színes TV-t, videót, és egy teljes hónapra elegendő sörkészletet vásárolt, mondván:
- Nagyon szeretlek, és azt szeretném, hogy Te mindennél és mindenkinél jobban érezd magad.
A harmadik befektette a tőzsdén a maga 1,000 dollárját, részvényeket adott és vett, opciós meg egyéb határidős ügyleteket kötött, és megsokszorozta az eredeti összeget:
- A pénzt a közös jövőnk megalapozására fordítjuk majd, és hosszú, boldog hazásságunk lesz.
A srácot teljesen lenyűgözték a lányok, és csak nagyon nehezen tudott választani közülük.
Végül, hosszas gondolkodás és elemzés után...
... a legnagyobb mellűt választotta.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, hasznosak voltak! :)
Esetleg ha még valaki tudna írni, jól jönne :)
Szerintem akkor lehetne többet írni, ha pontosabban kérdeznél.
Az a helyzet hogy nő vagy és szóba jön egy nagyon okos pasi, és te attól tartasz, hogy valami extra elvárásnak kell majd megfelelned?
Nekem is sok eszem van, de már vagy 10 éve nem hencegek vele, se az IQ-mal: örököltem, valami ükanyával kellene hencegni.
Azt gondolom, ha valaki erre építi az egoját, hát az gyöngécske.
Szóval semmi, a nagyon magas pasiknak se nagyon vannak külön elvárásaik, nem?
Igazad van, pontosítok :)
Én most ugyanazt tanulom, mint amit ő korábban elvégzett, és emiatt tartok tőle kicsit, hogy ez akadály lehet. Nekem is jól megy, az átlaghoz képest jobb vagyok szerintem, szóval sose volt még emiatt kisebbségi komplexusom... csak azért mégis elgondolkoztam rajta :D
Mivel ő az a kategória, aki tényleg mindvégig kiemelkedő volt, már ilyen tizenéves korától kezdve, itt is ötös átlag, ami azért BME-n elég nagy szó, meg külföldi konferenciákon vesz részt, a tudományos akadémiánál dolgozik... szóval értitek, nem vagyunk egy kategória. :)
Azt hangsúlyoznám, hogy engem nem zavar, csak vajon ő nem érezheti ezt fordítva furának?
Nekem átlagon felüli az intelligenciám, de még viszonylag fiatal vagyok, szóval semmilyen tudományos fokozattal nem büszkélkedhetek.
Amennyiben számít a véleményem: nekem fontos (lenne), hogy a lány, akivel együtt vagyok ne legyen buta. Természetesen nem kell, hogy atomfizikus legyen, de lehessen vele beszélgetni a divaton és a "celebeken" kívül másról is.
Nincs különösen elvárás, mert:
- Fel tudja mérni a nő intelligenciáját, tehát meg tudják érteni egymást
- Bizonyos értelemben engedékenyebbek vagyunk, megértjük, mi miért történik
Nincs kamuzás, nincs sumákolás, legyen egyenes, valamennyi intelligencia szoruljon belé, ne legyen bunkó (kivétel GYK, itt alap elvárás bizonyos kérdéseknél).
Ez utóbbi lista nem hinném, hogy csak okos férfiak esetén érvényes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!