Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon okos férfiak, ti milyen nőre vágytok?
Úgy értem, aki tényleg átlagon felüli, majdhogynem zseninek mondható :) Van valami különleges elvárás? esetleg, ha van ilyen ismerősötök, neki milyen párja van?
Köszi! :)
a nagyon okos pasi nem tartja magát nagyon okos pasinak
de általában az ilyen férfiak a kevésbé karizmatikus hölgyekre vágynak akik mellet "okoskodhatnak" és a hölgy eltűri azt a sok sületlenséget amit néha összehordanak.
Inteligens ember, inteligens ember társaságában érzi jól magát.
Ha "zsenikről" vagy őrült tudósokról beszélünk, akkor ahhoz csak nekik van egyenletük ;)
Nekem van egy zseniséget súroló ismerősöm, de ő időnként kiállhatatlan, és eléggé érdekes felfogása van a világról, vele együtt a nőkről is...
Ilyen hozzáállással én személy szerint kétlem, hogy neki megfelelő nő egyáltalán létezik-e.
Nem vagyok zseni, csak átlag feletti az intelligenciám, a Mensa-ba egy nagyon jó pillanatomban esetleg bejutnék.
Én azt várom el, hogy ne legyen pánikolós. Rettenetesen ki vagyok amiatt bukva, ha mindenből óriási problémát csinálnak egyes csajok. A bajokat elő kell hozni és meg kell oldani, de nem kell a bolhából elefántot csinálni.
Ez alapvető. De meg lehet oldani, ha férfiként én irányítok, csak akkor ne akarjon "egyenrangú" lenni velem, ha énnekem kell őt irányítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!