Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várnál egy volt barátra hogy újra megkeres esetleg? és mennyi ideig?
Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 15:56
1/13 anonim 

válasza:

Attól függ, milyen körülmények között váltunk el, ki sértett meg kit, ki kereste a másikat utoljára... ha ő sértett engem meg (legalábbis úgy érzem, és ezt el is mondtam neki), ha én kerestem meg utoljára (és nem reagált vagy lemondta, és aztán nem keres) vagy ha nagyon eltávolodtunk egymástól ízlésünkben, én csakis akkor keresném meg, ha úgy érezném, hogy tényleg nagybetűs barátom, és akkor sem rögtön, hanem kb. negyed-félév után (bevallom, büszke típusú ember vagyok, nem szívesen keresek azok után embereket, ha megsértenek), vagy ha lenne vmi olyan téma, ami miatt úgy gondolom, hogy beszélnünk kellene. Ha meg annál is nagyobb ideje távolodtunk egymástól, akkor nem hiszem. Egyébként is úgy vagyok vele, hogy vannak bizonyos emberek, akik nem ok nélkül morzsolódnak le az életünkből, és lehet, hogy az elvesztésük (akár az emlékek miatt) fáj, de hosszútávon sokkal többet nyerünk azzal, hogy ők már nem az életünk részei.
2/13 anonim 

válasza:

kicsit konkrétabban? milyen barát? miért keresne meg? (barátság céljából, v. szerelem?, v. tartozás behajtása céljából??, v. elvesztél és egy kút aljából írsz, v. bújócskáztok?, életkor?
3/13 anonim 

válasza:

Mint írták ez túl kevés infó, de úgy gondolom ha az illető olyan nagyon megszeretne újra keresni már megtette volna.
4/13 anonim 

válasza:

barát de milyen barát??volt szerelem?volt barát barát?vagy még is milyen barát konkrétan?
5/13 A kérdező kommentje:
szerelem. és csak úgy abba maradt a kapcsolat
és én még mindig szeretem
2012. jan. 1. 17:53
6/13 A kérdező kommentje:
én is úgy érzem néha hogy ha akart volna már megkeresett volna vagy tudtomra adná hogy még ő is érez irántam.
2 év eltelt már
2012. jan. 1. 17:55
7/13 anonim 

válasza:

nekem alapban kicsit fura ha két ember szerelmes akkor csak úgy véget ér a dolog...szóval nem lehet hogy csak te voltál szerelmes és csak egy oldalú volt?ha két ember szerelme és szereti egymást akkor minnél többet megtesznek azért hogy együtt maradjanak....lehetséges hogy meg keres de szerintem ha így érzel akkor keresd te és próbálkozzál te nála..mást nem tudsz,maximum kiderül hogy mi a helyzet de legalább megpróbáltad...
8/13 anonim 

válasza:

Első vagyok, félreértettem a kérdést, azt hittem, hogy barát barátról van szó. Mindegy. Ebben az esetben én nem vártam volna egy percig sem, hogy hááááátha visszajön. Ha megszakad egy kapcsolat (és nem úgy, hogy szeretitek egymást, de van egy konkrér probléma, ami miatt megszakad a kapcsolat), akkor annak oka van, még ha hirtelen történik is, és nincs kimondva. Nem sokat írtál le, de ebből nagyon úgy tűnik, hogfy elég egyoldalú volt... főleg ha csak úgy nem keresett már többet. Ilyen miatt nem érdemes bánkódni meg várni.
9/13 A kérdező kommentje:
pedig tudja hogy még mindig őt szeretem
2012. jan. 1. 18:06
10/13 anonim 

válasza:

2 év nagyon hosszú idő, ideje, hogy letegyél róla. Sajnálom, ha megbántalak, de a semmire vársz. Ha tényleg tudja, hogy szereted akkor valószínű okkal nem keresett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!