Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ilyenkor milyen szándékai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ilyenkor milyen szándékaitok vannak egy lánnyal?

Figyelt kérdés

adott egy srác meg egy csaj,látásból ismerik egymást,egyébként közös barátok miatt ismerték meg egymást,de ha eddig találkoztak csak köszöntek.meg ismerősök facen,de ennyi.

Tegnap együtt szilvesztereztek,igazából nem sok minden történt,csak a lány észrevette,hogya srác sokszor nézi őt,és olyankor mosolyog rá ezerrel és próbálja tartani a szemkontaktust

kezdeményezett egy beszélgetést,csak általános dolokról

Együtt aludtak..és eközben a csaj előtt közölte,hogy igazából bevállalná..

meg egyszer hozzáért úgy jobban,ami igazán elkerülhető lett volna,tehát azért tette meg,mert meg akarta...

de a csaj számát nem kérte el.

Mire gondoljon a csaj?

amúgy 19évesekről van szó,mindketten annyi évesek.

2012. jan. 1. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt, h a pasi össze akar jönni vele és szexelni. Elképzelhető az is, h csak az utóbbit tervezi, a fiútól is függ.
2012. jan. 1. 15:01
 2/8 A kérdező kommentje:

De akkor miért nem kezdeményezett több mindent a csajnál? Vagy a számát se kérte el..

És a csaj még a tesójával se tud beszélni,mivel nincs neki...tehát kérdezni se tud mástól...

2012. jan. 1. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát, ha így elmondta a lánynak, hogy bevállalná, akkor nyilván bevállalná, csak várt valami pozitív reakcióra a másik oldalról.
2012. jan. 1. 15:15
 4/8 A kérdező kommentje:

A csaj előtt mondta,de nem csak neki.

Ez komolyan is elsülhet még,vagy csak ilyen alkalmi dolog?

2012. jan. 1. 15:18
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerinted mégis mit akarhatott tőled?

Megakart húzni, de te szemérmetlenül ellenálltál!

Mit kezdjen egy ilyennek a számával?

2012. jan. 1. 15:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érti senki..:(
2012. jan. 1. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért nem érti senki, mert leírod, hogy a csávókám miket mondott, de nem írsz semmit arról, hogy te hogyan reagáltál.

Amikor közölte hogy bevállalna téged, vagy amikor hozzádért úgy jobban!?

2012. jan. 1. 16:05
 8/8 A kérdező kommentje:
hát ez az új srác mondta a másiknak,ott előttem,hogy bevállalna,erre meg a másik mondta neki,hogy ő is...és erről a srácról,akinek mondta,arról tudom magam is,hogy ő akar valamit. de engem nem ő érdekel,hanem az új..és ezen csak mosolyogtam,mikor ezt előttem beszélték..szivattak is kicsit ezzel.
2012. jan. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!