Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyenkor mi van? Most akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Most akkor együtt vagyunk vagy sem?

Figyelt kérdés

3 hónapig nem találkoztunk mert nem voltam itthon, tegnap előtt találkoztunk azóta először, este jött és másnap délután 1-2 körül ment el. Kérdezte hogy volt e nekem valaki azóta, mert neki senki. Meg hogy hol szilveszterezek, hogy mikor lát újra. Nem együtt töltjük a szilvesztert, de megbeszéltük hogy rá 2 nappal találkozunk. Igazából nem kötöttük ki, hogy mi akkor most együtt vagyunk. Nem is kérdeztem rá, mert úgy gondoltam, hogy ezt neki mint fiúnak a dolga, de ha én tenném, nem tudom hogy vezethetném fel. Az kicsit rosszul esik, hogy mikor elköszöntünk azt mondta, hogy majd hív (gondolom leegyeztetni a következő találkát pontosan) de azért igazán dobhatna egy sms-t vagy emailt vagy bármit csak hogy ne érezzem magam ennyire "itt hagyottnak". Vagy nem? Túlreagálom?

20L

2011. dec. 30. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:

ez tényleg furcsa.

de nem értem. taliztatok nálad és lefeküdtetek máris?

azt nem kellett vol,a mert igy ugy érzi csak igy megkapott meg akkor jó leszel neki egyenlőre ilyen alkalmi partnernak...

mindenképpen megkell beszélned vele.

2011. dec. 30. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
lefeküdtünk, de nem most először. már előtte is megtettük mielőtt elutaztam. igazából ilyen egy éjszakásnak indult, csak aztán hát így több lett...csak kérdés hogy mennyire
2011. dec. 30. 17:35
 3/4 anonim ***** válasza:
3 hónapja nem találkoztatok. De mi volt ELŐTTE? Csak szex v jártatok, v micsoda? Ha csak szex, akkor nem hiszem, hogy most hirtelen többet akarna. Hogy érted, hogy több lett? Ha nyilvánosan járkáltok ide-oda kézenfogva, csókolóztok, tudnak rólad a barátai/családja, akkor mondhatjuk, hogy jártok. Ezekből mi stimmel?
2011. dec. 30. 18:01
 4/4 A kérdező kommentje:
előtte csak 2 napig ismertük egymást. aztán a 3 hónapot végig emailezgettük. a nyilvános kézenfogva séta,csók, család barátok stb stimmel. csak rossz érzés, hogy csak akkor fogok vele legközelebb beszélni majd ha felhív hogy akkor pontosan mikor meg hol találkozunk? egy kapcsolat nem így működik...legalábbis nálam
2011. dec. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!