Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy merjen kezdeményezni? (! )
Van egy srác(17) szerintem bejövök neki és ő is nekem, amúgy elég jóba vagyunk. Együtt is szilvesztereztünk, mármint egy baráti társasággal szóval nem csak ketten. Szegény elég "beszari". Én viszont megfogattam, hogy soha nem kezdeményezek pasinál. Mi az amit mondhatnék neki hogy merjen kezdeményezni? főleg olyanra gondolok amit akár chaten is írhatnék neki, mert most legalább 2 hétig nem fogunk személyesen találkozni. és én azt szeretném hogy ő vesse fel a találkozást. (én is 17 vagyok)
Ja és légyszi úgy válaszoljatok mintha biztosan tudnátok hogy tetszem neki.
előre is köszönöm a válaszokat
Nem ilyen a srác :D
amúgy igazából csak arra lennék kíváncsi hogy miket mondhatnék neki hogy vegye a lapot mert szerintem nem biztos benne hogy bejön nekem és fél hogy visszautasítom. És ááá nem értem!
mit mondjak neki?
ezért mert ennyire már elég jól ismerem hogy tudjam milyen beszari
a tegnapi este után meg azt ne mondja senki, hogy nem akar tőlem semmit
tudom, hogy ezzel nem segítek de teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok..:) énis gondoltam rá, hogy felteszek egy ilyen kérdést..:) ugyanúgy szerintem már régóta tetszem neki, de nagyon félős.. és nekemis bejön.. miis együtt szilvesztereztünk, és (lehet csak ráfogom) de egész este azt láttam, hogy a haverjai mutogatnak, hogy nyomuljon már rám.. de nem mert.. de mondom lehet csak beképzeltem..
najó, bocsi hogy ezt leírtam, de jólesett, és sajnos nem tudok segíteni..:( én is ugyanezen gondolkoztam egész este, hogy rámosolyogjak, vagy mi a fenét csináljak.. de semmi..:) azért neked sok szerencsét..:)
én se a kezdeményező típus vagyok, hanem inkább úgy gondolom, hogy nekem azért erősen jeleznem kell, ha tetszik a pasi :P
alapjáraton a mosolygás, mélyen a szemébe nézés, szemkontaktustartás. esetleg kicsit harapj bele a szádba, süsd le a szemed... elég vadító tud lenni, úgy hallottam vissza :)
de mivel ugye chaten akarsz vele beszélni.. említsd meg, h jó volt a buli, nagyon jól érezted magad.. és utána egy :) vagy ;).. kérdezd meg h neki h tetszett az este... és reméled h legközelebbi bulin is dumáltok, v vmi. csak 1 picikével több érdeklődés és kedvesség kell, mint 1 sima barátnak.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!