Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lány nem sokkal a szakítás után összejön valaki mással?
Figyelt kérdés
szeretheti még a régi barátját, ha ezt teszi?2012. jan. 1. 13:55
2/9 anonim válasza:
Ha az új jobban néz ki a réginél, egy pillanat alatt kiszeret a régiből.
3/9 A kérdező kommentje:
ok.
ha szeret az ember vkit még, akkor sztem az kizárja, hogy mással legyen, sztem...
2012. jan. 1. 14:00
4/9 Müszüke válasza:
Hát nem tudni. De én biztos nem jönnék össze egy másik fiúval csak azért, hogy elfelejtsem a régit, mert még közben őt is szeretem.
5/9 anonim válasza:
A legtöbb fiatalnak fogalma sincs mi az a szerelem,mert nem volt benne része és nem is lesz.Ezért aztán simán elképzelhető.
6/9 anonim válasza:
Na és mivan akkor ha a csaj veled van és nem a te érzésed érdeklik hanem egy másik emberé? Na neba szamár. Így jártam utoljára :/
7/9 anonim válasza:
Nem igazán... ha szeretsz valakit akkor nem tudsz mással lenni. Az ember nem tud csak úgy dobálózni az érzéseivel, hogy egyik nap még ő, másik nap meg más.
8/9 anonim válasza:
én pedig ismerek ilyen csaj ment a facebookona szívecske meg az imádás szakítottak a csaj 2 nap mulva már egy másik pasinak ment a szívecske meg a nagy szerelem
9/9 anonim válasza:
Szerintem te az előző pasidat nem is szeretted akkor.ha meg csak azért jössz valakivel össze hogy elfelejtsd a régi barátod akkor meg mondjuk ki egy önző ember vagy mert az exednek is biztos szar lehet látni hogy te máris valakivel vagy és tegyük fel ő még ki sem hevert illetve az új sráccal is önző vagy mert búfelejtőnek használod hogy a régit elfelejtsd. Mikor szakítottál a pároddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!