Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen full gazdag pasival együtt élni?
ma 15:27
XD Jóég. Komolyan. Nincs az a pénz, hogy ezt elviseljem. De frankón. Egy nyomorék szolga vagy, semmi más. Kicsit jobban eltartott szolga, de szolga.
fúúú kérdező. Egy válaszból máris levonod ezt a következtetést? Bravó. Most nem azért de ő tényleg közelebb állt egy cselédhez mint barátnőhöz, az hogy ő ennek ellenére vele maradt az ő hibája. Ja bocs biztos jó volt a sok pénz.
Akkor én meg mondok más példát. Röviden, 18 évesen meghalt apukám, és anyukámnak volt egy elég gazdag ismerőse (háza van itt Mo., USA-ban, több is blabla). Sokat segített, és nem is lenézős módon, általában kér valamit és azért cserébe adott pénzt, néha át jött dumálni, na meg egyebek. Szóval jó fej. És ezt anélkül tette, hogy mindig előtte fel kéne kelnünk vagy bármi.
Ha tud segít, van családja, velük is kedves, na ennyi.
:) Igaz én 21 éves Fiú vagyok de mégis van némi tapasztalatom :)
Barátnőmék eléggé tehetősek (Csak az autóállomány úgy 200.000.000)
A budai ingatlan értéke úgy 500.000.000 :)
A havi kereset tippre szerintem úgy 15-20 milla :))
Nos az apja nagyon nagy forma :)
Állandóan etet engem ,állandóan piázni akar velem ha ott vagyok :))
Persze itt is a feleség szolgál ki minket :)
Jókat kártyázunk,hülyülünk,hétvégente elmentünk quadozni(Barátnőm mögöttem ült) Apját nem is érdekelte :))
Szóval elég laza típusú ember :)Nem kiabál,nem idegeskedik,nem parancsolgat :))
Viszont a feleség itt sem dolgozik,az otthoni háztartást vezeti :)
De elvan a csajszi is,más gazdag csávók feleségeivel ütik el a napot kávéházakban,éttermekben,plázákban :))
Szóval minden stimm :) Az apuka a lányát szokta oltogatni az is vicces :D
Lehet ez már off topic, de amit a #6os írt, az butaság már bocsánat. Filmből vetted ezeket a storykat?
Tehát az hogy valaki munkába jár és milliókat keres az nekem lehetetlen. Milliomosoknak embereik vannak hogy ilyen lutri dolgokat végezzenek és ő már csak élvezi az életet. Illetve miért ennyire alapként kezeled hogy biztos megcsal?
Az én párom a saját maga projektjeivel lett milliomos. Szeret engem, én is őt. Magára főz, a wct, fürdőt takarítja. Mosni nem szeret, de azt meg én szeretem.
Egyéb háztartási dolgokat sem szeret csinálni, de ahhoz hogy nekem könnyítse, vett robotporszívót, felmosót stb.
Nem jár drága tommy hilfiger ruhákba, a tescosat veszi, közben a számláján meg milliós tételek vannak.
Szerintem ilyenek az igazi gazdagok.
Dolgozni nem dolgozik, mert nem kell neki, de helyette nem jár el kurvázni. Itthon van, csinál más projekteket,ami érdekli éppen, stb.
Én szerencsésnek érzem magam, hogy ennyit tanulhatok tőle, és a szerelmem, az hogy nem egy lyukban élünk az plusz pont persze, de vele nekem mindegy hol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!