Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete járunk. Nem gáz, hogy nem velem bulizik szilveszterkor?
Szerinted engem hívott? :D
Hát nyilván ha hívott volna akkor mentem volna.
Mondom úgy csinálta mintha teljesen természetes lenne, hogy nem velem lesz. Meg sem kérdezte, hogy én mit csinálok. Ő barátnőivel bulizik és kész.
Hát szerintem ez elég fura. Én már akkor a barátomhoz mentem szilveszterezni, mikor még csak udvarolt nekem, és végül a buliban jöttünk össze... Pedig úgy hívott el magához, hogy rajta kívül egyetlen embert ismertem, és közben a barátaim is hívtak máshová. Én a fiút választottam, aminek nagyon örülök, mert mára 4 éves kapcsolat lett belőle...
Amúgy egy barátnőm(21) most jött össze pár hete a barátjával és ők is együtt töltik a szilvesztert, a srác egy barátjához mennek, a lány nem a barátnőivel bulizik...
Meg eleve ha szerelmes vagyok valakibe, akkor Vele töltöm legszívesebben az időt- olyan emberrel meg nem jövök össze, akibe nem vagyok szerelmes.
Számomra elképzelhetetlen, hogy a szerelmem nélkül töltsem a szilvesztert, de nem mindenki egyforma..
21/L
Még facebook-on láttam, hogy barátnőivel beszélték, hogy akkor együtt szilvesztereznek.
Hát most hogy mondtam volna, hogy én is menni akarok.
Nem is az zavar, hogy velük tölti hanem meg sem kérdezte, hogy akkor én megyek-e valahova vagy valami. Teljesen leszart és ment bulizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!