Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya ember hogy lehet boldog?
Én nem vagyok se jóképű, se magas, se gazdag. Sosem jöttem be a lányoknak. Hogyan lehet boldog egy ilyen ember, tudva, hogy sosem érheti el az ideáljait?
Még ha el lehetne vonulni valami lakatlan szigetre, ahol nem érnek állandóan új hatások, nem látok gyönyörű lányokat, nem látom, hogy mások könnyűszerrel megszerzik, amiről én csak álmodozhatok, csak mert szerencsésebb génekkel születtek, talán elviselhető lenne... De így hogy nap mint nap ezzel kell szembesülnöm, iszonyatosan boldogtalan vagyok.
Az a bajod neked is mint nekem, hogy se barátnőd se barátaid. :(
Lennének normális haverok akikkel néha el lehet menni, jó lenne.
Szia! Látom most egy nagyon nehéz időszakon mész keresztül, engem ha hasonló érzések árasztanak el akkor mindig megnézem ezt a videót ami számomra mindig egy hatalmas motiváció, ajánlom figyelmedbe! :) http://www.youtube.com/watch?v=Q4f_UNMNONA (kérlek nézd meg:)rövid de tanulságos :))
Maximálisan igazuk van az előttem szólóknak abban, h ha sikerül elfogadnod magad olyannak amilyen vagy, akkor olyannak látnak amilyennek szeretnéd hogy lássanak! :)
Valahogy én is így vagyok, mint a kérdező és néhányan a válaszolók közül. Sokszor én is nagyon magányosnak érzem magam. Nekem sem volt még barátnőm. Tetejébe még állásom sincs nagyon régóta, hiába tanultam évekig.
De, ahogy az előző írta, muszáj felállni. Így újév elején új reményekkel kel nekiindulni ennek a szintén nem könnyű évnek. Ma délután kicsit elgondolkodtam. Ebéd után bringázni indultam-ez az egyetlen szórakozásom-, de nem volt túl jó idő. Útközben elkezdett csöpögni az eső is, gondoltam, visszafordulok, mert a délutánt már megette a fene. Még a településünk határánál figyelmes lettem arra, hogy nyugat felől mintha a távolból világosodna az ég alja. Nosza megfordultam, és a szomszédos falvakon keresztül jutottam haza. Nemcsak elállt az eső, de egyszer csak kibújt a nap is a felhők mögül, és különleges színkavalkád vetült rám és a környező házakra, fákra. Ekkor megértettem, ez egy jel volt, hogy sose adjam fel. Az életem útja pont ilyen, mint amilyen ez a délután volt. Mindig van remény. Te se add fel!
34/F
LOL unalmas már ez a pasihiszti! Én középmagas, nőies alakú, nem csúnya lány vagyok, mégsem sírok azon hogy nem kapok nekem tetsző pasit. Míg más lányoknak van. Ez van :P
Vannak más jó dolgok is az életben, csak meg kell őket találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!