Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem lehet annak barátnőj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet annak barátnője akinek van egy kis súlyfeleslege?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok hogy valaki 150 kg, hanem nem teljesen vékony, mondjuk 90 körül van és nem olyan magas szóval pufi. Nekik miért nem lehet barátnőjük ? A lányok mindig az izmos pasikról álmodoznak, és talán minden 10. lánynak van izmos barátja.
2011. dec. 31. 14:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

max tanulj, legyél gazdag jól kereső pasi.

Garantálom hogy nem hogy 1 csaj nem ál szóba veled azonnal 1000-ret kapsz 1 szavadra.

2011. dec. 31. 18:33
 12/21 anonim ***** válasza:

Szifilisz! A lógó mellnek sajna semmi köze a súlyfelesleghez. Az adottság, genetika. Ha nagyobb, akkor tömegénél fogva megereszkedik. A kicsi persze nem. Azzal semmit nem lehet tenni, elárulom, még a mellizom erősítés is csak minimálisan segít rajta.

Másik, visszakérdezek, hogy a kis súlyfeleslegű nőknek miért nincs pasija? Mert minden pasi a csinibabákra bukik.

2011. dec. 31. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:

Vonzalom miatt! Aki hetero az az ellenkező nemhez vonzódik.

Egy puha pasi lányos, nőies kivülről nézve, ezért nem vonzódnak hozzá a hetero csajok.

Viszont a vékony csajok meg fiús alakjuk van, ha nem öltöznek nőiesen, őkhozzájuk meg a hetero fiók nem vonzódnak.

Ez hormonok, meg biológia, nem direkt csinálják az emberek, így működik.

Kezd el sportolni, meg egyél normális kajákat, és lesz csajod dögivel, a legjobb numerák:)

Amúgy meg a lényeddel is megfoghatsz egy csajt.

De ez sajnos biológia, ez van.

2011. dec. 31. 20:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért egy férfi ne legyen hájas! Milyen az már! legalább legyél ideális súlyú, nem kell izmosnak lenni.
2012. jan. 1. 19:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem mindig segít a kaja és a sport. Vannak hormonális bajok, és egyéb dolgok is.
2012. jan. 1. 21:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Nah hát azon elmosojogtam így magamban h ne legyen egy fiúnak melle :D Nekem is van mellem de elhihetitek hogy nem a hájtól hanem az a sok kemény eddzés. meg az hogy tudom h mértékkel kell ennem. És ennek ellenére 14 éves koromra alig volt barátnőm bár ez csak az önbizalmam miatt :) a lányok helyesnek tartanak de önbizalmam az nincs :)
2012. jan. 1. 23:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Meg helyesen írni sem tudsz...
2012. jan. 1. 23:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Máté: természetesen nem az izmos vagy alkatilag kialakult mellről beszélek. hanem arról, hogyha valaki elhízik, és akkor így feldagad meg lóg a melle. van, aki hajlamosabb így hízni. ismertem egy srácot, aki nem volt kifejezetten kövér, csak egy kicsit testesebb, de ő mellre hízott XD ez így hülyén hangzik, de tényleg. és nem tett ellene.
2012. jan. 2. 01:49
 19/21 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom neked a véleményemet és nem érdekel ha lepontozol . Nem értem, hogy miért sírsz, inkább itt a neten rimánkodsz mint hogy inkább elmennél futni vagy sportolni . Szerintem igen is találhatsz magadnak barátnőt olyat amilyen te is vagy ! Mert azt nehogy már elvárd hogy egy bomba jó nőt fogsz kikapni rondán mert ez csak a mesében van . Mert ez olyan mintha a sült galambot várnád a szádba . Ha szépet és elsőosztályú nőt akarsz meg kapni akkor tegyél érte valamit . Dolgozz magadon ha sportolsz akkor törődsz magaddal az igénytelen külső és a zabálás nem nyerő ! Gyúrd ki magad mint hogy itt sajnáltatod magadat mert így végképp nem lesz csajod .Az meg hülyeség hogy a nők felszínesek vagyis szerintem nem nagy elvárás ha azt várja el egy nő hogy a partnerét ne hányja szembe a csóknál . Hisz fiúk ti sem kértek egy csúnya nőből akkor meg ??
2012. jan. 3. 22:54
 20/21 anonim ***** válasza:
egyet értek az előttem szólóval
2012. jan. 4. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!