Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Találkoztatok már vagy ismertek olyan srácot aki tényleg kifejezetten helyes, és nem beképzelt és nem bunkó?
Figyelt kérdés
Egyáltalán van ilyen srác? :DD2011. dec. 31. 02:19
11/15 anonim válasza:
Vegyük le a kérdés 2. felét (nem beképzelt és nem bunkó), mert az úgyse számít neked! Igen, van sok olyan srác, aki kifejezetten helyes.
13/15 anonim válasza:
Én ismerek!
Helyes,aranyos, nem beképzelt és nem is bunkó,és jól is néz ki, meg okos is!:) Csak nagyon fura!:)
14/15 anonim válasza:
nekem átlagos az önbizalmam, és aszem ilyen vagyok, most fogom szétgyúrni magam az újévben a P90X-el:D
Tetszettem már pár szép lánynak de elcsesztem vhogy:S
Nem baj, sikerülni fog egyszer!
15/15 anonim válasza:
Igen,van. Ismerek egy iszonyat helyes fiút, vicces, kedves, nem beképzelt és egyáltalán nem bunkó.
És pozitív: tetszem neki
Negatív: nekem inkább egy bunkó paraszt kell, aki a pofámba sz@rik, helyes, de nagyarcú és egy barom állat.
Én már csak ilyen vagyok \('-')/
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!