Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan fordítsak a dolgon?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fordítsak a dolgon? Bőv lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 2 hónapja ismerkedem van egy 5 éves kapcsolata,ami kihült nem szereti a gyereket cask mint barátot.Lépni nem mert mert a gyerek kb terrorizálja,magához láncolja.Korábban már próbálkozott de mindig ő húzta a rövidebbet,aminek sírás ltt a vége.Tehát szerintem az kellene,hogy én adjak neki lelki erőt,és akkor kitudná a gyereket dobni.Mondta is h ha megszeret engem,azonnal lépni fog.A gond csak 1...2 hónapig tök jól eldumáltunk,találkoztunk is 4szer,ott is gond nélkül elvoltunk.Msnen kb eddig megállás nélkül dumáltunk.DE! most 4 napja mintha megtorpant volna a dolog.Kb csak én kérdezek,stb.Ő válaszol is rendesen,stb. ugyan olyan módon mint eddig,csak kb 10ed annyit pl 5-10 percenként ír választ a kérdésre(ez pont az elmúlt 4 napban volt)eddig meg kb félperc max 2-3 és reagált.,stb.10ből kb 7 esetben ő ír rám,úgyh tényleg nem tudom mi van.Volt már csók is.Januárban találkozunk és mondta jó párszor hogy szeretné ha a januári találkozón is lenne.Viszont nem tudom nekem ez így fura,hogy már alig ír.Kérdeztem msot hogy van e valami gond velünk szerinte.Erre ezt reagálta"Semmi:D".nem tudom,de én nem így érzem,annak ellenére h még a találkozót se mondta vissza...Sztem vmi nem stimmel,de hiába kérdezem h mi van azt mondja semmi,pedig sztem vmi tuti van...Nem akarok nagyképűsködni,de én eddig egy lánynak se könyörögtem,ha láttam,hogy nem érdeklem annyira akkor hagytam a fenébe.Ő viszont megfogott...Mit tegyek,hogy ez a 4 nap után pl jan 1én ha dumálunk megint olyan legyen mint azelőtt a beszélgetés?Ne írjak rá?mert azt mondják h ez jó módszer...Ne hozzam fel a találkozót megelőző este,hogy akkor mikor találkozunk holnap?EZ JÓ MÓDSZER?Jó a találkozók is nehezen megoldhatük a pasija miatt...Most is mondta kb 3 variációt nem volt neki jó csak majd délelőtt,délután nem mert gyanus lenne...MIT TEGYEK H AZT ÉREZTESSEM VELE,HOGY NM AZ VAN H NEM ÉRDEKEL,DE ÉREZZE,HOGY ÉN NEM FOGOK NEKI KÖNYÖRÖGNI,ÉS HOGY KICSIT MOST MÁR Ő TEPERJEN MERT EDDIG KB ÉN CSINÁLTAM?! )teperés nem könyörgés volt,cask én hoztam a 4 taliból szóba 3at a 4iket meg ő magától...)SEGÍTSETEK LÉGYSZI!
2011. dec. 31. 01:34
 1/1 Deli István válasza:

Szia

Igaz, hogy már pár nap eltelt mióta írtad ezt a kérdést de azért leírom az én véleményemet. Abból amit írtál tényleg úgy tűnik, hogy vmi baj van, főleg akkor ha ezt már Te is érzed. Az is gyanús, hogy a lánynak semmien időpont nem jó, mert ha nagyon akarja akkor megtudná oldani, hogy jó legyen. Az ilyen szitukból amikor érzed, hogy vmi gond van de a lány ezt tagadja nehéz veszekedés nélkül kijönni. Mert minnél többször kérded mi a baja annál jobban fogja unni a kérdést, ha meg nem kérdezed meg akkor meg téged fog szétrágni az ideg, hogy nem tudod mi a baj. és ebből előbb utóbb veszekedés lesz. 10-ből 9-szer. Sajnos ezt csak úgy lehet elkerülni, hogy a lány őszintén elmondja mi a baj, vagy ha tényleg nincs semmi akkor is fel kell világosítani, hogy neked ennél több kell, hogy csak néha irogat a kérdéseidre meg csak néha találkoztok. mert ha mégsem akar többet akkor nem kell erőltetni ezt a dolgoz, mert csak neked lesz rösszabb. a személyes találkozó nyílván sokat fog segíteni a kérdés megválaszolásában. remélem azért minden rendben lesz és csak Te paráztál rá a dolgokra. Sok sikert.

2012. jan. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!