Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én vagyok tényleg "hisztis"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok tényleg "hisztis" vagy a párommal vannak problémák?

Figyelt kérdés
Több mint egy éve megismertem egy férfit és szépen lassan összejöttünk.ár az elején észre vettem, hogy eléggé mások vagyunk. Ő nagyon szeret egyedül lenni mondjuk én is de én inkább azért vele vagyok ha van rá lehetőség. Keveset tudunk együtt lenni a munkája miatt amit már elég jól elfogadtam . Hétköznap este tudunk pár órát együtt lenni meg szombaton nála szoktam aludni. Az a baj, hogy én őt szeretem idáig a legjobban és teljesen meg vagyok "őrülve" érte . Legszívesebben sokkal többet lennék vele. Emiatt sokat veszekedünk mert úgy érzem ő nem szeret mivel nem szeretne annyit velem lenni. Néha ha ráér akkor is inkább egyedül van mint velem. Volt , hogy majdnem 2 hétig nem tudtunk találkozni és őt annyira nem zavarta.. egy éve vagyunk együtt és ez az utobbi 2 hónapban van főleg.
2009. máj. 21. 14:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak nem egy vízöntő pasiba futottál bele? :))))

Szerintem csak neki nagyobb a szabadságigénye. Ha ráerőlteted magad menekülni fog. Vagy már egy kicsit unja a kapcsolatot, ezt tőle kellene megkérdezned. Ereszd szabadon, ha visszajön akkor a tiéd :) De ha leláncolod, magadhoz kötöd annak semmi értelme.

2009. máj. 21. 14:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Képzeld én vízöntő vagyok és általában én menekülök de most imádom ezt a pasit és minden percet vele szeretnék lenni.( egyébként bika) Kérdeztem tőle mi a baj de azt mondja semmi imád velem lenni. De nekem ez igy nem jó..
2009. máj. 21. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha együtt vagytok csavard az ujjad köré, de ne erőltess emmit. Csak legyen fincsi vacsi, szépen terített asztal, szuper szex, kényeztetés...a bikákat ezzel le lehet venni a lábukról (meg úgy amblokk a pasikat) :D

Kényeztesd el...aztán majd egyszer csak leesik neki a tantusz, ha nem vagytok együtt nem kap jót :D (első voltam)

2009. máj. 21. 15:07
 4/5 A kérdező kommentje:

köszi! Ezek mind megvannak főleg a jó szex mivel az elején erre épült a kapcsolatunk. Ez is nagy baj mert én többet szeretnék vele "úgy " együtt lenni. Azt mondta ilyen jó még senkivel sem volt ilyen jó a szex, nekem is vele idáig a legjobb. nem értem ha ilyen jó együtt miért nem lehet többet együtt lenni?

egyébként elég sok mindent megteszek neki (hétköznapi dolgokban és szexben is mivel extre kívánságai vannak az ágyban amit idáig senki sem tett meg neki..)

2009. máj. 21. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is megőrülök a páromért, és ha nem kell tanulnia vizsgára, akkor mindig itt van velem (nagyon messze lakunk egymástól). Lehet én nagyon neheztelnék a páromra, ha nem jönne akkor mihelyt van rá lehetősége. Igazából úgy veszem ki a szavaidból, hogy te jóval többet teszel eleve érte (lásd szex stb.), pedig egy kapcsolatban ugyanannyit kéne adnia neki is neked. Lehet ez neki így baromi kényelmes.....van barátnője, de szabadsága is. Lehet, hogy szeret téged, de szerintem közel sem rajongásig......
2009. máj. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!